Kaip vicemeras tvarko reikalus*

Spyglys

Spyglys
2021-02-11

Komentarų: 12

Spyglys konstatuoja, kad Klaipėdoje egzistuoja ne tik telefoninė, bet ir raštelinė teisė. Kad čia ne koks Spyglio išmislas ketvirtadienį vykusio nuotolinio miesto Tarybos Kultūros, švietimo ir sporto komiteto posėdžio metu pademonstravo vicemeras Arvydas Cesiulis.

Pamiršo spustelti mikrofoną nutildantį mygtuką ir išgirdo miestelėnai jo pokalbį su Spyglio kol kas neidentifikuotu Valdu, akivaizdžiai iliustruojantį, kaip mūsų miestelyje tvarkomi reikalai.

Pasirodo, turint pageidavimų, reikia tik brūkštelti raštelį vicemerui, o jis jau vėliau pasirūpins dar ir tuo, kad idėjos autorius visokių niekadėjų nebūtų ėdamas.

Jei nebūtų vicemeras taip smagiai kikenęs, gal dar būtų išgirdęs ir situacijos subtilumą greit pajutusios bendražygės Laimos Juknienės itin garsius raginimus išsijungti mikrofoną. Kita vertus, kai tvarkomi tokie svarbūs reikaliukai, negi dar to posėdžio klausysiesi.

Kartu Spyglys nori paprašyti uoliai komitetų posėdžių įrašus iš jutūbės pastaruoju metu pradėjusio trinti politikus aptarnaujančio personalo, kad bent jau šį kartą neverta skubėti, nes smagiausia posėdžio dalis jau patikimai saugoma įvairiose vietose.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

12 Comments

  1. Nerijus

    Bet gerai,kodėl tą utelę stabdė pirmininkaujanti,tai prie lovio bendros varkės.Mere gal laikas paaiškinti klaipėdiečiams kas čia vyksta,kaip čia susiderinama! Ar Tau Mere atrodo,kad Klaipėdiečiai neverti paaiškinimo?Tu metai iš metų smunki klaipėdiečių akyse,buvai fainas meras,o dabar dangstai komandos varkes?100%tau nebebūti meru,Mes norim grąžinti Savo Miestą iš tokių kaip Jūs,o p.Arvydą tikriausiai nepervesi į kitas pareigas!Mėšlavabaliai JŪS!

    Reply
  2. Ane

    GĖDA

    Reply
  3. MK

    Kuo čia stebėtis? Abu vicemerai bejėgiai. Tai ne Kauno ar Viniaus berniukai su vadybiniu išsilavinimu. Jie, tiesa, savo reikalus irgi neblogai suka, bet bent jau dinamika yra. Po rinkimų postą gavo Barbšys iš kurio visa taryba jau kokį dešimt metų juokėsi. Cesiulis gavo šį postą už rinkiminį darbą mero komandoje ir jo palaikymą. Nors nelengvai – ten Mantulova, Simonavičiūtė ir Radvila buvo prieš, nes suprato, kad su tokiu vicemeru reikalai nejudės. Taip ir yra. Stagnacija Klaipėdoje yra dėl valdžios silpnumo ir kompetencijos stokos. Pridėkite dar administracijos direktorių, kuris svajoja apie grįžimą atgal į KKT direktoriaus kėdę…. Liūdna ponai

    Reply
    • Anonimas

      o tai kas jums trukdo juos keisti?

    • Anonimas

      Nabijok Simonavičiutė tokia pat… savus reikalus ir dabar tebesitvarko

  4. Ramiai

    O man jis atrodo toks vienas smagesnių egzempliorių. Gyvas žmogus 🙂 Neapsimetantis rimtuoliu solidžiu politiku. Žmogus tvarkė kažkokį reikalą, kalbėjo buitiškai, pamiršo išsijungti mikrofoną. Manęs asmeniškai tai tikrai nešokiravo. Nusišypskome ir gyvenkime toliau 🙂

    Reply
  5. Padėka

    Oi reiks visiems, kuriuos „ėda” rašteliius rašyti vicemerui…

    Reply
  6. panašu

    vicemeras klimpsta ir nesustoja…

    Reply
  7. T

    Kalba apie nieką, ir tarybos nariai, net suvimdė. Jie privačiam versle nei minutės nepadirbtų. Diletantai

    Reply
    • Jonas

      visiškai pritariu

  8. Ar negeda?

    ar dera tokiomis manipuliacijomis uzsiimti toki posta uzimanciam???

    Reply
  9. Fui ....

    Ir taip sunku žiūrėti į tokius arvydus , o dar girdėti tokius pokalbius …

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Spyglys

Apie rinkimus - nė žodžio*

Žinia, prasidėjus rinkimų į prezidentus vajui, dabartinis iš Klaipėdos kilęs šalies vadovas kone kas antrą dieną ėmė lankytis vis kitoje ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Spyglys

Išsigando Linutės*

Pasižadėjusi prieš kiekvieną Klaipėdos miesto tarybos posėdį rėžti kalbą iš „Klaipėdiečių tribūnos” Virginija Jurgilevičienė pažado netesėjo. Ketvirtadienį jos posėdyje nebuvo. ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This