Naujasis turgus prekes jau pristato į namus

Verslas

Karantinas išmokė žmones rečiau lankytis prekybos centruose ar apsirūpinti produktais neiškeliant kojos iš namų.  Klaipėdos Naujasis turgus irgi prisijungė prie nuotolinio klientų aptarnavimo – nuo pirmadienio, vasario 15 dienos, klaipėdiečiai galės užsisakyti turgavietės prekių pristatymą į namus.

Jeigu užsakymo suma didesnė nei 49 eurai, klientui už pristatymą mokėti nereikia. Jei suma mažesnė, pristatymas kainuoja iki 3 eurų. Palmiros Mart nuotr.

Kaip ir kitose prekių užsakymo platformose, klientai turi į išmanųjį telefoną parsisiųsti programėlę „Bazzarr Delivery“, išsirinkti prekes, suformuoti ir apmokėti užsakymą, pasirinkti pristatymo datą, laiką ir nustatytą dieną sulauks kurjerio su geidžiamų prekių paketu.

„Prekių pristatymas iš turgavietės į namus Lietuvoje nėra nauja paslauga. Ji jau kelis mėnesius veikia Vilniuje ir Kaune. Šiuo metu užsakymų mūsų platforma naudojasi per 4000 žmonių, o aktyvių pirkėjų yra apie 3000. Galime atvežti prekes jau kitą dieną po užsakymo, arba vėliau, kaip nurodys pirkėjas“, – pranešime pažymi „Bazzarr Delivery“ paslaugų sistemos vadovas Marius Verikas.

Pristatomų prekių kainos identiškos, kaip ir turgavietėje. Jeigu užsakymo suma didesnė nei 49 eurai, klientui už pristatymą mokėti nereikia. Jei suma mažesnė, pristatymas kainuoja iki 3 eurų. Rasti savo mėgiamą prekę irgi neturėtų būti sudėtinga – jei Naujojo turgaus pirkėjai žino savo pardavėjo vardą ar ūkio pavadinimą, tai prekių pasirinkimo programėlėje jį ir ras.

„Kai atlikome pirkėjų apklausą, buvo pasisakančių, kad turgavietėje praverstų produktų pristatymo ar nešikų paslauga, nes kai kada pirkinių krepšiai su vaisiais, daržovėmis, mėsos produktais būna sunkūs, sveriantys dešimt ir daugiau kilogramų. Matyt, rinkos poreikius studijuojam ne tik mes, nes pernai išvežiojamojo verslo atstovai pasiūlė mums bendradarbiauti, pristatė savo patirtį, ir dabar kartu bandysime įgyvendinti principą: jei žmogus neateina į turgų, tai turgus gali ateiti pas jį į namus“, – apie naujovę kalba UAB „Naujasis turgus“ direktorius Viačeslav Karmanov.

Pasak M. Veriko, su Klaipėdos Naujojo turgaus populiariausių produktų pardavėjais sutartys yra sudarytos, dar su keletu yra derinamos. Tad mėsos produktus, vaisius, daržoves, naminius kiaušinius ar kitas tradicines gėrybes iš šios turgavietės jau galima užsisakyti nuo šiandien.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Senojo turgaus lankytojams dalins nemokamo parkavimo laikmačius

Klaipėdos senasis turgus pirkėjams, atvykstantiems automobiliu į turgų, siūlo Turgaus aikštėje nemokamą parkavimą vienai valandai. Pasirinkti valandą galima nuo 8 ...
2024-01-18
Skaityti daugiau

Verslas

Parduoda pastatą Turgaus aikštėje

Uostamiesčio savivaldybės valdoma UAB Naujasis turgus bendrovės „Newsec“ organizuojamo aukciono metu parduoda 1968 m. pastatytą 549 kv. m ploto prekybos ...
2023-11-28
Skaityti daugiau

Miestas

Klaipėdos Naujojo ir Senojo turgaus pirkėjai kviečiami dalyvauti apklausoje

UAB „Naujasis turgus“ administracija, valdanti Klaipėdos Naujojo ir Senojo turgavietes, nuo rugsėjo 20 dienos kviečia pirkėjus dalyvauti apklausoje – išsakyti ...
2023-09-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This