Klaipėdos geležinkelio stoties peronai paskelbti nerūkymo zona

Miestas

Keleivių vežimo geležinkeliu bendrovė „LTG Link“ pranešė stočių peronuose kurianti nerūkymo zonas. Praėjusių metų rudenį nerūkymo zonomis paskelbti Vilniaus geležinkelio stoties peronai, o neseniai projektas įgyvendintas ir Klaipėdos stotyje.

Martyno Vainoriaus nuotr.

„Mūsų klientai turi skirtingus įpročius, visgi vienų žmonių pasirinkimai neturėtų kenkti kitiems. Todėl ir skelbiame peronus nerūkymo zona, o rūkantiems įkuriame atskiras erdves. Su komanda jaučiame atsakomybę už savo klientų sveikatą – nenorime, kad jie, laukdami traukinio, kvėpuotų cigarečių dūmais“, – pranešime cituojamas „LTG Link“ vadovas Linas Baužys.

Pasak L. Baužio, projektas Vilniaus geležinkelio stotyje pasitvirtino – keleiviai jį įvertino teigiamai. Tad nuspręsta idėją įgyvendinti ir kitose didžiosiose stotyse, pirmiausiai – Klaipėdos, vėliau – Kauno ir Šiaulių. Teigiama, kad su laiku ši praktika turėtų tapti įprasta visose keleivinėse geležinkelio stotyse.

Nerūkymo zona Klaipėdos geležinkelio stoties peronuose taikoma tiek įprastoms, tiek elektroninėms cigaretėms. Rūkantiems skirta erdvė įrengta prie automobilių stovėjimo aikštelės.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Jungtinis traukinio ir viešojo transporto bilietas – jau ir Klaipėdoje

Keleivių vežimo bendrovė „LTG Link“ ir VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ klaipėdiečiams ir miesto svečiams pristato jungtinį traukinio ir autobuso bilietą. ...
2023-10-05
Skaityti daugiau

Transportas

Nuo birželio 2 d. vėl kursuos „Pajūrio ekspresas“

Keleivių vežimo traukiniais bendrovė „LTG Link“ praneša, jog jau septintą sezoną vykdys jungtines savaitgalio keliones į šalies pajūrio kurortus. Šiemet ...
2023-05-16
Skaityti daugiau

Spyglys

Bus rūkoma ir politinių spektaklių metu*

Šių metų pradžioje Spyglys skaitė apie pasipiktinimą, kad pernelyg daug jau rūkoma Klaipėdoje rodomuose spektakliuose. Tokie jautruoliai nuo šiol galės ...
2023-05-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This