Kūrybinių pusryčių iniciatyva atvyksta į Klaipėdą

Miestas

Kovą Klaipėdoje vyks 13 metus visame pasaulyje rengiami kūrybiniai pusryčiai „CreativeMornings“ – kūrybininkų susibūrimą uostamiestyje inicijavo čia veikianti „StandUP“ reklamos agentūra.

„Kūrybinių pusryčių meniu žada prikaustyti įtraukiančiais pokalbiais, neeilinėmis asmenybėmis – pirmasis renginys ir pranešėjas jau žinomi, tačiau kol kas iniciatoriai detalių neatskleidžia”, – rašoma pranešime spaudai.

Agentūros meno vadovė Simona Grigalauskytė, persikėlusi iš Vilniaus į Klaipėdą, pastebi, jog kūrybine prasme uostamiestyje išties tylu. Tad būsimuose susitikimuose numatoma daug kūrybinių diskusijų įdomiomis temomis, profesionalių lektorių ir naudingų žinių.

Jau beveik 13 metų veikiančios „Stand UP“ reklamos agentūros įkūrėja ir vadovė Inesa Budginė taip pat pastebi, kad Klaipėdoje trūksta kūrybinio šurmulio, bet ne kūrybingų žmonių.

„Dažnai girdžiu, jog Klaipėdoje nieko nėra, niekas nevyksta. Bet tai netiesa. Per ilgametę patirtį sutikau daug smalsių, žingeidžių ir idėjų bei noro veikti kupinų žmonių, todėl drąsiai sakau, kad mes turime viską, tereikia pralaužti ledus. Visuomet galime stovėti vietoje ir skųstis, tačiau galime ir pradėti veikti, taip ne tik patiems įsitraukiant į įdomią veiklą, bet ir suburiant bendraminčius, galiausiai – keičiant viso miesto veidą. Didžiuojamės, jog mums pavyko padaryti bent pradžią“, – cituojama kūrybos vadovė.

Pasak S. Grigalauskytės, kūrybiškumui išlaisvinti dažnam pritrūksta drąsos, o toks renginys, kuriame vienoje vietoje susirinks daug vienas kitą paskatinančių ir palaikančių žmonių, įkvepiančių pranešėjų, gali padėti labiau patikėti tiek savimi, tiek savo idėjomis.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Klaipėdiečiai sukūrė TV reklamą Anglijos rinkai

Skaitmeninės kūrybos agentūrą D SPOT įkūrę klaipėdiečiai Inesa Budginė ir Vytautas Jurevičius tarptautinei sveikatingumo produktus pardavinėjančia įmonei KetoCycle sukūrė TV ...
2022-03-15
Skaityti daugiau

Verslas

Europos jūrinio paveldo organizacijos įvaizdį kurs klaipėdiečiai

Klaipėdoje įsikūrusi reklamos agentūra STAND UP pradėjo bendradarbiavimą su Europos jūrinio paveldo organizacija (European Maritime Heritage, EMH). Jis patikėjo šiai ...
2022-01-18
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Lietuvos jūrų krovos kompanijų asociacija keičia vizualinį identitetą

Lietuvos jūrų krovos kompanijų asociacija (LJKKA) atnaujino logotipą ir vizualinį identitetą. Pokytis ir pasirinkta pagrindinė spalva – mėlyna – simbolizuoja ...
2021-10-15
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This