„Okinava“ triumfavo Pasauliniame online kata čempionate

Sportas

Pirmajame Pasauliniame online kata čempionate komandinėje įskaitoje pergalę iškovojo Klaipėdos sporto klubas „Okinava“. Jo sportininkai iškovojo 4 aukso, 2 sidabro ir 3 bronzos medalius.

Čempionate susirungė apie 1000 dalyvių iš 112 karate klubų, veikiančių 26 šalyse. Varžybų prizininku galėjo tapti sportininkas, laimėjęs mažiausiai po 4-5 kovas.

Bendroje komandinėje įskaitoje U16 – Senjorai amžiaus grupėje „Okinava” tapo nugalėtoja. Geriausią rezultatą parodė sporto klubo prezidentė ir trenerė Diana Mačiūtė. Ji nugalėjo 4 sportininkes ir tapo pasaulio čempione. Diana Mačiūtė finalinėje kovoje susitiko su
savo auklėtine ir klubo instruktore Kristina Basova, laimėjusia tris kovas.

Kristina Basova ir Diana Mačiūtė.

Jaunių kategorijoje U-18 puikius rezultatus parodė Dianos Mačiūtės auklėtiniai Enrikas Puceta (aukso medalis) ir Gustas Razma – sidabro medalis. Abu sportininkai iki finalinės kovos nugalėjo po keturis varžovus iš Rumunijos, Ispanijos, Graikijos ir Lietuvos. Finalinėje kovoje Enrikas Puceta nugalėjo savo komandos draugą Gustą Razmą.

Jaunučių amžiaus grupėje U-16 čempionu tapo Nikas Kvasys. Techniškiausią pergalę jis šventė nugalėjęs Anglijos, du Ispanijos, Ukrainos ir Rumunijos sportininkus.

Vaikų kategorijoje Pasaulio čempiono titulu džiaugiasi trenerės Kristinos Basovos mokinys Nojus Trukšanovas (laimėtos 5 kovos).

Pasaulio bronzos medalius iškovojo Urtė Eigirdaitė, Jonas Beržinis ir Paulius Zibalis (laimėta po 2-3 kovas).

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Jaunieji okinaviečiai džiaugiasi medalių gausa

Sekmadienį Kėdainių arenoje įvyko Lietuvos kyokushin karate vaikų kata čempionatas. Jame technikos demonstravimo įgūdžius rodė daugiau  kaip š 350 karatekų ...
2024-03-25
Skaityti daugiau

Sportas

Okinaviečiai vėl pasipuošė medaliais

Kaune vykusiame daugiau kaip 900 dalyvių sulaukusiame paramos turnyre „Let’s Join the Fight Together” Klaipėdos sporto klubo „Okinava“ auklėtiniai savo ...
2024-03-12
Skaityti daugiau

Sportas

Okinaviečiai iškovojo kelialapius į Europos čempionatą

Lietuvos kyokushin suaugusiųjų ir jaunių čempionatuose septyni Klaipėdos sporto klubo „Okinava” sportininkai kovojo dėl kelialapių į Europos čempionatą, vyksiantį Ispanijoje, ...
2024-02-29
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This