Respublikinėje Klaipėdos ligoninėje atnaujinamos ambulatorinės konsultacijos

Sveikata

Klaipėdos Respublikinė ligoninė praneša, kad atnaujina ambulatorines konsultacijas pagrindiniame savo pastate S. Nėries g. 3. Jos, išskyrus onkologinių pacientų, krūtų chirurgų bei kai kuriuose tyrimus, čia buvo sustabdytos rudenį, kai pradėti fiksuoti rekordiniai susirigimai koronavirusu.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Tuomet pagalbinis personalas, slaugytojos, gydytojai, pasak direktoriaus pavaduotojo Zigmo Juzumo, iš kitų ligoninės skyrių, filialų ar padalinių buvo sutelkti į ligoninės kovidinį skyrių. Vienu metu 123 pacientai, sergantys koronavirusine liga, buvo gydomi penkiuose ligoninės skyriuose. Pastaruoju metu čia gydoma apie 30 pacientų, sergančių koronavirusine liga. Tai, anot Z. Juzumo, leidžia mažinti kovidines erdves, o daliai personalo, kuris buvo perkeltas dirbti į kovidinį skyrių, grįžti į įprastas savo darbo vietas ir tuo pačiu didinti stacionarinių paslaugų apimtis, atnaujinti ambulatorines konsultacijas. Todėl nuo kovo 1-osios S. Nėries g. 3 jau teikiamos visų sričių specialistų ambulatorinės konsultacijos. Pacientus čia konsultuoja ortopedai–traumatologai, chirurgai, LOR, nefrologai, kardiologai, echoskopuotojai bei kiti specialistai.

Vidaus ligų diagnostikos Dienos stacionaro, kuriame pacientams lašinami intraveniniai vaistai, paslaugas planuojama atnaujinti kiek vėliau.

Ligoninės Konsultacinės poliklinikos Taikos pr. 103 ir Herkaus Manto g. 49 bei Dienos chirurgijos centras Puodžių g. 9/Bokštų g. 6 per visą karantino laikotarpį dirba pilnu pajėgumu. Anot ligoninės, kai kuriuose padaliniuose ambulatorinių konsultacijų ar planinių paslaugų suteikta daugiau, nei iki karantino.

Paslaugų apimtys palengva didinamos ir Skuodo filiale, kuriame per karantiną buvo sumažintas Dienos stacionaro bei ambulatorinių paslaugų teikimas, tačiau hemodializės paslaugos teikiamos pilnai.

1 Comment

  1. nesąmonė

    Imitacija. Pabandykite patekti pas gydytoją.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Sveikata

Seniūnaitei atsirūgo bandymas atnaujinti bylą prieš buvusį darbdavį

Brožynų seniūnaitė Irena Gailiutė nesėkmingai bandė atnaujinti dar 2022 metais pralaimėtą bylą dėl jos atleidimo iš Respublikinės Klaipėdos ligoninės. Vietoje ...
2024-02-22
Skaityti daugiau

Sveikata

Mirė Daiva Grigutienė

Respublikinė Klaipėdos ligoninė praneša, jog netikėtai mirė šios įstaigos Fizinės medicinos ir reabilitacijos skyriaus vyresnioji slaugytoja Daiva Grigutienė. Jai buvo ...
2024-01-05
Skaityti daugiau

Svarbu, Sveikata

Respublikinė Klaipėdos ligoninė vėl planuoja plėtrą

„Papildomos automobilių stovėjimo vietos neprojektuojamos, nes nenumatoma kaip nors plėsti ligoninės veiklos”, – rašoma naujai pateiktuose pasiūlymuose dėl Respublikinė Klaipėdos ...
2023-12-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This