Klaipėdoje siautėjęs vyras suimtas dviem mėnesiams

Kriminalai ir nelaimės

Trečiadienį teismas patenkino Klaipėdos apylinkės prokuratūros prokurorės Kristinos Blinstrubienės prašymą dėl kardomosios priemonės skyrimo vyrui, šiurpinusiam uostamiesčio gyventojus. Jis suimtas dviem mėnesiams.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, 33 metų įtariamasis kartu su draugu šių metų sausio 12 dieną, apie 23 val., būdami apsvaigę nuo alkoholio, įsibrovė į taksi automobilį ir reikalavo juos pavėžėti. Vairuotojui atsisakius vežti keleivius, įtariamasis pradėjo jį smaugti, o kartu buvęs jo draugas smūgiavo nukentėjusiajam. Užpuolikai pasišalino iš įvykio vietos ir tą vakarą toliau pažeidinėjo viešąją tvarką. Praėjus vos dešimčiai minučių nuo taksi vairuotojo užpuolimo, įtariamasis apspardė pro šalį važiavusį „VW-Golf“ automobilį. Pastarojo vairuotojas taip pat buvo užpultas, o jo transporto priemonė – apgadinta.

Tyrimo duomenimis, anksčiau septynis kartus teistas įtariamasis ir vėliau kėlė siaubą uostamiestyje. Klaipėdietis, būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, užpuolė vieno prekybos centro apsaugos darbuotoją, išdaužė prekybos centro duris, spardė ir kitaip gadino svetimą turtą, vogė.

Dėl šių nusikalstamų veikų pradėtas ikiteisminis tyrimas – vyrui pareikšti įtarimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo, fizinio skausmo sukėlimo ir nežymaus sveikatos sutrikdymo, turto sugadinimo, vagystės.

Anot prokuratūros pranešimo, atsižvelgiant į įtariamojo padarytų nusikalstamų veikų pobūdį, visuomenei keliamą pavojų ir siekiant užtikrinti dalyvavimą procese prokurorė teismo prašė jam skirti griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą 3 mėnesiams. Klaipėdos apylinkės teismas šį prokurorės prašymą tenkino iš dalies ir skyrė jam dviejų mėnesių suėmimą.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Bare mačete švaistęsis recidyvistas vėl keliaus į teismą

Klaipėdos apylinkės prokuroras teismui su kaltinamuoju aktu perdavė baudžiamąją bylą, kurioje ne kartą anksčiau teistas 28-erių klaipėdietis kaltinamas dėl vandališko ...
2024-02-21
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Už suniokotą trikojį - areštas ir solidi sąskaita

Teismas penktadienį paskelbė apkaltinamąjį nuosprendį, kuriuo 23 metų  klaipėdietis pripažintas kaltu dėl viešosios tvarkos pažeidimo bei dėl beveik 41 tūkst. ...
2023-06-09
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Buvusios sugyventinės terorizavimu kaltinto vyro nepasigailėjo ir apeliacinė instancija

Klaipėdos apygardos teismas, apeliacine tvarka išnagrinėjęs baudžiamąją bylą, atmetė 39-erių metų nuteistojo skundą, palikęs galioti pirmos instancijos sprendimą, kuriuo vyras ...
2022-09-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This