Bilietai į traukinius – ir per mobiliąją programėlę

Transportas

Keleivių vežimo geležinkeliu bendrovė „LTG Link“ praneša, kad šį rudenį įsigyti traukinio bilietus bus galima ir per mobiliąją programėlę, atnaujintoje interneto svetainėje bei stotyse esančiuose bilietų pardavimo automatuose. Bendrovė pasirašė sutartį su jungtinės veiklos pagrindu dirbančia įmone UAB „Fortevento“ ir Estijos įmone „Turnit“ dėl naujos bilietų pardavimo sistemos diegimo.

„Palengvės ir visas kelionės planavimas: susikurtoje asmeninėje paskyroje bus galima laikyti įsigytus bilietus, matyti duomenis apie savo keliones, gauti pranešimus apie svarbius pokyčius, naudotis dinaminės kainodaros pasiūlymais, dalyvauti lojalumo programoje bei pasinaudoti kitais privalumais. Ateityje į mobiliąją programėlę planuojame integruoti ir kitas transporto rūšis, kad klientas galėtų susiplanuoti kelionę nuo durų iki durų – ir su vienu bilietu“, – pranešime cituojamas „LTG Link“ vadovas Linas Baužys.

Estų bendrovės „Turnit“ sukurtomis sistemomis naudojasi daugiau kaip 40 keleivių vežimo operatorių, tarp jų – tokios įmonės kaip „Nettbuss“, „Eurolines“, „Transdev“, „Lux Express“, „Isilines“, „Slovak Lines“ ir kt.

Naujoji bilietų pardavimo sistema įsigyjama „SaaS“ (programinės įrangos kaip paslaugos) pagrindu. Sutartis pasirašyta 5 metų laikotarpiui, maksimali vertė siekia 7 mln. eurų.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Jungtinis traukinio ir viešojo transporto bilietas – jau ir Klaipėdoje

Keleivių vežimo bendrovė „LTG Link“ ir VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ klaipėdiečiams ir miesto svečiams pristato jungtinį traukinio ir autobuso bilietą. ...
2023-10-05
Skaityti daugiau

Ką pasakoja archyvas, Svarbu

Keltininkai norėjo pasipelnyti apgaudami Klaipėdos valdžią

Akivaizdu, kad Klaipėdoje darniu judumu buvo pradėta rūpintis jau daugiau nei prieš 70 metų. Tuometinė valdžia buvo įsitikinusi, kad benzingalvius ...
2023-05-28
Skaityti daugiau

Transportas

Nuo birželio 2 d. vėl kursuos „Pajūrio ekspresas“

Keleivių vežimo traukiniais bendrovė „LTG Link“ praneša, jog jau septintą sezoną vykdys jungtines savaitgalio keliones į šalies pajūrio kurortus. Šiemet ...
2023-05-16
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This