Bendruomenes kviečia teikti paraiškas

Regionas

Prekybos tinklas „Maxima“ pranešėa, kad kovo 15-ąją startuoja septintus metus vykstantis projektas, skirtas įvairių bendruomenių iniciatyvų įgyvendinimui. Projekto metu visos šalies bendruomenės kviečiamos teikti paraiškas ir savo projektų finansavimui laimėti iki 10 tūkst. eurų, o bendrą fondą sudaro 100 tūkst. eurų – didžiausia suma per visą iniciatyvos istoriją.

„Šie metai ypatingi tuo, jog nusprendėme nesirinkti tikslinės krypties. Tai leis šalies bendruomenėms teikti paraiškas siekiant įgyvendinti būtent tuos projektus, kurie joms svarbiausi. Šis projektas iš tiesų svarbus bendruomenėms: gaunamų paraiškų skaičius kasmet auga. Todėl ir mes, norėdami prisidėti prie svarbių projektų, kasmet didiname iniciatyvos „Mes – bendruomenė“ fondą”, – pranešime cituojama „Maximos“ generalinė direktorė Jolanta Bivainytė.

„Mes – bendruomenė“ – tai iniciatyvų konkursas, skirtas prisidėti prie visos Lietuvos bendruomenių, kuriant alternatyvias edukacijos, laisvalaikio ir pramogų erdves, didinant neformalaus mokymosi ir užimtumo galimybes bei vystant edukacijos, kultūros, sporto infrastruktūrą.

Programoje gali dalyvauti bendruomenes vienijančios nevyriausybinės ir ne pelno siekiančios organizacijos. Savivaldybės administracija gali teikti tik vieną paraišką su viena organizacija.

Paraiškų teikimo terminas – mėnuo. Tuomet iš visų paraiškų bus atrinktas sutrumpintas dalyvių sąrašas. Vėliau, po kompetentingos ekspertų komisijos įvertinimų ir balsavimo internete, paaiškės, kurioms idėjoms bus skirtas finansavimas.

Programos lėšomis gali būti finansuojama iki 70 proc. visos projekto vertės.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Pigo pigiausios prekės

Kovą pigiausių maisto produktų vidutinis krepšelis, palyginti su šių metų vasariu, šalies parduotuvėse pigo 4,52 euro (6,6 proc.) ir buvo 14,65 euro ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Svarbu, Verslas

Vietoje Liepojos gatvės vaiduoklio - prekybos centras (atnaujinta)

Sausio pradžioje uždarius prekybos tinklo „Maxima” parduotuvę Liepojos gatvėje prasidėjo ir šio pastato rekonstrukcija, ir šalia nuo nepriklausomybės pradžios stovėjusios ...
2024-01-19
Skaityti daugiau

Verslas

Kaip dirbs didieji prekybos tinklai per šventes

Visų didžiųjų prekybos tinklų parduotuvės, išskyrus keletą autonominių, priklausančių „Iki“, pirmąją Kalėdų dieną nedirbs. Gruodžio 24-ąją, Kūčių dieną, „Iki“, „Maxima“ ...
2023-12-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This