Pristatys Žydrūno Sadausko knygą „Naujasis aš“

Kultūra

Kovo 19-ąją, penktadienį, 17 val., Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešoji biblioteka kviečia į virtualų žmogaus elgsenos specialisto, veidotyrininko, populiarių saviugdos knygų autoriaus Žydrūno Sadausko knygos „Naujasis aš“ pristatymą.

Transliacija vyks @kmsvb bibliotekos feisbuko paskyroje. Transliacijos nuorodą rasite interneto svetainėje www.biblioteka.lt.

„Knyga „Naujasis Aš“ – praktinis vadovas, kuriame išdėstytos metodikos padės pasiekti norimų gyvenimo pokyčių ir net pakeisti charakterį. Autorius apjungia tiek tradicinę, tiek alternatyviąją psichologiją ir rodo kelią, kaip žingsnis po žingsnio pasiekti emocinę gerovę, pagerinti savo gyvenimą ir patobulėti. Tikslus devyniasdešimties dienų planas atstos žemėlapį ir padės nepamesti šio kelio. Pasak autoriaus, leidinys skirtas tiems, kurie ieško ne gurmaniškos literatūros, o realių ir įgyvendinamų patarimų. Saviugdos žanro leidinys apima įvairias temas ir visų jų tikslas – spręsti psichologines problemas. Paliečiami porų santykiai, nepasitenkinimas karjera, bandymas įtikti visiems aplinkiniams ir panašūs klausimai”, – rašoma bibliotekos pranešime.

Ž. Sadauskas yra išleidęs knygas „Veidoskaita. Praktinis vadovas“, kuri supažindina su veidoskaitos mokslu ir padeda atrasti savo vietą pasaulyje bei suvokti žmonių skirtumus; „Vaikystės šešėliai“ – populiariosios psichologijos knygą, padedančią suprasti, kaip vaikystės traumos veikia gyvenimą ir jų atsikratyti.

„Jeigu manai, kad privalai skubėti, kad spėtum iki nustatyto laiko padaryti, kas sutarta, ir manai, kad tai greičiausias sprendimas, tu klysti, – rašoma knygoje. – Prisimink visus gyvenimo atvejus, kai labai skubėjai kažką atlikti: kuo labiau įsitempdavai, tuo labiau viskas krisdavo iš rankų, mažėdavo galimybės spėti iki sutarto laiko. Gal nuskambės keistai, bet principas „skubėk lėtai“ padės tau atlikti dvigubai daugiau. Kodėl? Nebeliks „darymo triukšmo“. Darymo triukšmas – tai gaisro gesinimas chaotiškai, be plano. Kai tu neskubi, gali blaiviai įsivertinti, kas dabar svarbu ir ką reikėtų daryti pirmiausia. Kitas pranašumas – darbo atlikimo kokybė. Kai darai neskubėdamas, atsiranda kokybė ir kūryba. Kai skubi, tiesiog slysti paviršiumi ir bandai „užkamšyti skyles“.

2 Comments

  1. Vitas ir Gintaras

    O kada bus pristatyta Atviros Klaipedos ataskaita uz vasari?

    Reply
    • Martynas Vainorius

      Teks dar pakentėti – labai jau daug paramos gavom, niekaip neišeina suskaičiuoti.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Bibliotekoje - „nebaigti“ paveikslai

Klaipėdos Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos Girulių padalinyje (Šlaito g. 6A) atidaryta ir iki balandžio 4 d. bus eksponuojama Andriaus Tarasevičiaus ...
2024-03-08
Skaityti daugiau

Sveikata

Bibliotekoje - paskaita apie žarnyno sveikatą

Kovo 2-ąją, 13 val., Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešoji biblioteka kviečia į paskaitą „Sveikos gyvensenos pagrindai: kaip tavo nuotaiką ...
2024-02-28
Skaityti daugiau

Kultūra

Konkurse „Klaipėdos knyga 2023“ - rekordinis dalyvių skaičius

Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešoji biblioteka trečiadienį paskelbė 18-ojo konkurso „Klaipėdos knyga“ pradžią. „Aštuoniolikti metai žmogui yra brandos metai, ...
2024-02-21
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This