Laidomis bandys įkvėpti jaunimą kurti verslą

Miestas

Kovo 19 d. Klaipėdoje startuos dvylikos internetinių laidų ciklas „Tapk verslo lyderiu“ apie jauną bei sėkmingą verslą uostamiestyje. Jaunimo verslo sėkmės istorijos bus rodomas per projekto „Choose Klaipėda“ Youtube kanalą kiekvieną mėnesį bei projekto „Facebook” paskyroje.

Pasak koordinatorės Samantos Štraupaitės, šio ciklo tikslas yra įkvėpti Klaipėdos miesto jaunimą likti mieste ir kurti savo verslus, paskatinti kūrybai ir supažindinti su nuosavo verslo subtilybėmis.

„Tikimės, jog laidos „Tapk verslo lyderiu“ paskatins Klaipėdos miesto jaunimo kūrybiškumą ir norą aktyviai įsitraukti į miesto gyvenimą bei kurti ir skleisti žinią, jog Klaipėda yra Europos jaunimo sostinė 2021“, – pranešime cituojama S. Štraupaitė.

Laidas „Tapk verslo lyderiu“ ves jaunimas: būsimieji verslininkai, jauni žmonės, besidomintys lyderyste ar verslininkyste Klaipėdoje. Vedėjais gali tapti visi, užpildę dalyvio atrankos anketą, o laidų herojais taip pat gali tapti tie, kurie norėtų pasidalinti savo sėkmės istorijomis ir motyvuoti Klaipėdos jaunimą kurti savo verslus būtent uostamiestyje.

Visos ciklo laidos bus suskirstytos į temas, kad žiūrovui būtų lengviau atrasti savo nišą ar sritį, kuri jį domina.

„Pavyzdžiui, pirmąją laidą pradėsime nuo jaunų verslų kūrybinių industrijų srityje. Kitos laidos numatomos IT, aptarnavimo sričių ir t.t. O pokalbiai vyks apie jaunų verslų sėkmės istorijas, nuo ko pradėti kuriant savo verslą, iššūkius ir panašiai“, – teigia koordinatorė.

Pasak jos, šiuo metu yra sudėtinga patekti į verslus ar įmones, kad būtų galima dalyvauti gamybos ar paslaugų teikimo procese, todėl buvo nuspręsta prisitaikyti ir pakreipti laidos formatą, siekiant kuo mažesnio kontakto tarp laidos vedėjo ir dalyvių.

„Tikimės, jog mažėjant suvaržymams dėl pandemijos, galėsime gyvai dalyvauti Klaipėdos miesto verslų gyvenime ir tai perteikti žiūrovams“,
– teigia S. Štraupaitė.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Miestas, Svarbu

Jubiliejinė „Švyturio“ Klaipėdos ateities stipendija - violončelininkei

Šiemet jau dešimtą kartą vykęs „Švyturio“ Klaipėdos ateities stipendijos konkursas penktadienio popietę pasiekė kulminaciją – paskelbta, jog 5000 eurų atitenka ...
2023-10-13
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Klaipėdos liberalai išreitingavo savo kandidatus

Prieš ketvirtį amžiaus į Klaipėdos politikos Olimpą pirmą kartą užkopę liberalai pasitvirtino kandidatų į uostamiesčio tarybą sąrašą, su kuriuo bandys ...
2022-11-20
Skaityti daugiau

Švietimas

Apdovanoti jaunų verslo idėjų iniciatoriai

Skatinant jaunų žmonių ir jauno verslo bendradarbiavimą Klaipėdoje apdovanoti jaunieji verslininkai ir jų pristatytos jaunos bendrovės. Renginyje „Jaunųjų bendrovių Expo ...
2021-06-10
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This