Naują „Lidl“ parduotuvę atidarys po savaitės

Verslas

Prekybos tinklas „Lidl“ pranešė, kad kovo 25 dieną atidarys Klaipėdoje, Liepojos plente užbaigtą statyti naują parduotuvę. Ji bus ketvirtoji Klaipėdoje ir 55-oji tinklo parduotuvė Lietuvoje.

Naujosios parduotuvės prekybos salės plotas siekia apie 1300 kv. metrų, parduotuvėje viso veiks 11 kasų. Ši „Lidl“ parduotuvė bus pirmoji Klaipėdoje, kurioje veiks ir savitarnos kasos – jų bus įrengta 6. Pirkėjai taip pat galės naudotis ir 5 standartinėmis kasomis.

Naujoji parduotuvė dirbs įprastu darbo laiku nuo 8 iki 23 valandos. Parduotuvės personalą sudarys apie 30 darbuotojų.

Parduotuvė buvo suprojektuota ir pastatyta vietoj anksčiau šioje vietoje veikusio viešbučio „Parkas“, kuris jau keletą metų buvo nenaudojamas pagal paskirtį.

Anot pranešimo, statant parduotuvę buvo atsižvelgta ir į miesto architektūroje vyraujančias spalvas bei architektūrinius sprendimus. Buvo atsisakyta standartinio fasado sprendimų bei prisitaikyta prie Klaipėdos architektūroje vyraujančios raudonos spalvos – parduotuvės fasadui pritaikyta raudona spalva su klinkerio elementais.

Netoli naujosios parduotuvės prekybos tinklas įrengė papildomą 63 automobilius talpinančią automobilių stovėjimo aikštelę su elektromobilių įkrovimo stotele. Taip pat atnaujinta ir padidinta esama automobilių stovėjimo aikštelė šalia Lietuvos didžiojo kunigaikščio Butigeidžio dragūnų bataliono, kurioje įrengta apie 50 automobilių stovėjimo vietų.

Taip pat įrengtas 536 kv. m. pėsčiųjų ir 467 kv.m dviračių takas bei nauja, iškilioji perėja su padidinto matomumo apšveitimu.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 54 prekybos tinklo parduotuvės 22-uose šalies miestuose.

2 Comments

  1. Privatu

    Leidžia. Ir net padeda kraštovaizdį darkyt. Tokioje vietoje!

    Reply
  2. Klp

    Nuo gatves atrodo baisiai, kas tokius objektus leidzia statyti???

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Didieji prekybos tinklai mažina „Vičiūnų“ gaminių kiekį lentynose

Didieji Lietuvos prekybos tinklai tikina rimtai žvelgiantys į tai, kad dėl galimo sankcijų pažeidimo „Vičiūnų“ grupei priklausanti įmonė atsidūrė teisėsaugos ...
2024-04-14
Skaityti daugiau

ELTA

Pigo pigiausios prekės

Kovą pigiausių maisto produktų vidutinis krepšelis, palyginti su šių metų vasariu, šalies parduotuvėse pigo 4,52 euro (6,6 proc.) ir buvo 14,65 euro ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Verslas

„Lidl“ išlieka tvariausiu prekės ženklu

„Lidl“ penktus metus iš eilės išlieka tvariausiu prekės ženklu Lietuvoje, rodo „Sustainable Brand Index™️“ – didžiausia nepriklausoma prekių ženklų tvarumo ...
2024-03-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This