Sužibo viltis Kauno g. turėti daugiaaukštį parkingą

Svarbu, Transportas

Praėjus daugiau nei 5 metams nuo to, kai Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas įsikūrė naujose patalpose Kauno gatvėje, pagaliau sužibo viltis visiems laikams išspręsti šioje vietoje ypač opią automobilių statymo problemą.

Kauno g. šalia komisariato esančių aplinkinių namų gyventojai ne kartą skundėsi, jog į policijos komisariatą atvykstantys lankytojai savo transporto priemones palieka jų mažuose kiemuose, užkemša išvažiavimus, automobilius stato ant žaliosios vejos ir pan.

Tikimasi, jog šalia komisariato pastato daugiaaukštis parkingas Kauno g. išdygs kitais metais. Palmiros Mart nuotr.

Taip atsitiko dėl to, jog statant komisariato pastatą jo darbų kaina kelis kartus augo, tad šalia pastato suplanuotai daugiaaukštei automobilių stovėjimo aikštelei tuometinė šalies valdžia pinigų pritrūko, parkingo statybą atidėjusi geresniems laikams.

Klaipėdos mero Vytauto Grubliausko teigimu, šitie laikai, panašu, pagaliau atėjo.

„Pati geroji ir pagrindinė žinia yra tad, kad pajudėjo Kauno gatvėje prie komisariato vadinamas automobilių saugyklos pastato klausimas”, – po ketvirtadienį antroje dienos pusėje vykusio nuotolinio susitikimo su vidaus reikalų ministre Agne Bilotaite sakė miesto meras.

Jo teigimu, pokalbio metu ministrė patikino, jog šiais metais bus baigtos visos techninės rangovų atrankos procedūros ir greičiausiai arba jau šių metų pabaigoje, arba kitų pradžioje bus pradėtos parkingo statybos. Daugiaaukštę antžeminę automobilių saugyklą planuojama baigti kitais metais.

„Tai viena iš pagrindinių gerųjų žinių, kurių laukė ne tik policijos komisariate dirbantys žmonės, bet ir klaipėdiečiai, gyvenantys šitoje vietoje”, – sakė V. Grubliauskas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Nuo trečiadienio reikia mokėti už automobilių stovėjimą pajūryje

Nuo gegužės 1-osios tradiciškai vasaros sezonui automobilių statymas pajūryje tampa mokamas, o miesto centre į vėlesnį vakarą nusitęsia apmokestinamo parkavimo ...
2024-05-01
Skaityti daugiau

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Regionas

Palangoje keisis parkingo rinkliavos tvarka

Ketvirtadienį Palangos savivaldybės taryba apsisprendė dėl vietinės rinkliavos už automobilių statymą nustatytose apmokestinamose kurorto vietose pokyčių. Jie priimti Palangos rinkliavų ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This