„DPD Lietuva“ Klaipėdos regione ieško kurjerių

Verslas

Siuntų pristatymo bendrovė „DPD Lietuva“, Klaipėdos regione karantino metu įdarbinusi apie 30 naujų komandos narių, skelbia, kad ir toliau ieško pastiprinimo.

„DPD Lietuva“ personalo vadovės Aušros Delonaitės teigimu, iš viso Klaipėdos regione įmonėje šiuo metu dirba kiek daugiau nei 80 darbuotojų. Anot jos, beveik 40 proc. iš jų buvo įdarbinta per pandemiją.

„Daugeliui fizinių parduotuvių ir verslų apribojus veiklą, bene vienintelė išeitis jiems liko perkelti savo prekybą į skaitmeninę erdvę, o prekes pristatyti per siuntų pristatymo bendroves. Tai tapo viena pagrindinių priežasčių, lėmusių išaugusius mūsų krūvius, kurie dar pirmojo karantino metu buvo padidėję kone dvigubai – jie nemažėja ir iki šiol. Dėl to papildoma pagalba mūsų įmonės viduje buvo būtina tiek norint užtikrinti sklandžius vidinius procesus, tiek pristatyti siuntas šalies gyventojams. Todėl papildomai pandemijos metu priėmėme sandėlio ir operacijų valdymo darbuotojų, koordinatorių ir kurjerių“, – pranešime cituojama A. Delonaitė.

Pasak jos, darbuotojai nuolat tobulėja ir yra gali siekti karjeros.

„Pavyzdžiui, ilgą laiko tarpą bendrovėje pradirbęs kurjeris gali pakilti į koordinatoriaus arba kurjerio mokytojo poziciją, o iš sandėlio personalo nario – į vyresniojo sandėlio darbuotojo poziciją. Tokiu būdu įvertiname nusipelniusius ir labiausiai motyvuotus mūsų komandos narius”, – teigia A. Delonaitė.

Pasak „DPD Lietuva“ atstovo Klaipėdos regione UAB „Kaducejus“ vadovo Gedimino Zubernio, bendrovė tiek trumpesniam, tiek ilgesniam laikotarpiui vis dar ieško darbuotojų.

„Vis dar esame atviri visiems, norintiems prisijungti prie mūsų komandos – šiomis dienomis labiausiai trūksta kurjerių, tad laukiame darbščių, pagarbių ir pareigingų kandidatų”, – sako G. Zubernis.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Naujovė - policijos kurjeriai

Policijos departamentas praneša, kad antradienis pažymėtas dar vienu nauju startu policijos sistemoje – pradedama diegti policijos kurjerių tinklo veikla. Ji ...
2018-06-19
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This