Palangos oro uoste – tik dvi skrydžių kryptys

Transportas

Paskutinį kovo sekmadienį simboliškai prasideda aviacinis vasaros sezonas. Nuo balandžio keliaujantieji Lietuvos oro uostuose galės rinktis iš beveik 40 maršrutų.

Palangos oro uoste – tik dvi skrydžių kryptys. Į Danijos sostinę Kopenhagą tęs skrydžius Skandinavijos oro linijų bendrovė „SAS – Scandinavian Airlines“, o į kaimyninės Latvijos sostinę Rygą – „airBaltic“.

11 Comments

  1. As

    Cia veikia seimo klounu cirkas!

    Reply
  2. Irute

    Nu cia tai naujiena. Tiek dziaugemes kaip is naujo buvo atnaujinti skrydziai i palanga. Ir lektuvai pilni budavo ( turiu aumeni iki viruso) ir se tau kad nori, vel turesim dangintis iki Vilniaus ar Kauno. Tai pasakykyt, kas lietuvoj daroma zmogaus gerumui, komfortui. Nieko!

    Reply
  3. Jooo...

    Dasigyvenome…

    Reply
  4. mh

    Gal ir Palangos aerouosto pastatas truputi geresnis už koki nors Airijos kaimelio , tačiau tai neturėtu būti rodykis. Vien ko vertas priės kokius 5-7 metus įrengtas keleiviu priėmimo 40- 50 m2 stiklinis akvariumas , kai jame nei veikiančios ventiliacijos nei normalaus kondicionavimo, jau nekalbat apie plota, kai ne mažiau kaip 80-100 keleiviu turi jame stumdytis ir sulaukti kol pateks vidaus patalpas. Tiesiog provincijos vertas architektūrinis sprendinys arba Vilniaus paniekinantis centralizuotas sprendimas – jiems užteks ir to nėra čia ko išlaidauti ir duoti daugiau pinigu juk tai tik Palanga o ne Vilnius. O gal mes ne skardino sandėlio konstrukcijas su skardos stogo dangą matome būnant tiek laukimo tiek grįžimo salėse jei netyčia pažvelgiame i viršų. Sandėlis. Na jei bus privatus sandėlys tai bus pinigėliu siurbimas , tas labai akivaizdžiai parodo koncesijos sutarčių pavyzdžiai o ne kokybiškos paslaugos teikimas. Retas šiandieninis Lietuvos verslas gyvena etikos, geros verslo kultūros supratime ir siekia to laikytis. Na nebent bus griežtos nekorupcinės sąlygos tam sudarytos. .

    Reply
  5. Gyventojas

    Koks jis bebūtų,skardinis,ar mūrinis,bet jis skraidino keleivius iš europos ir į Europą.Zmones buvo patenkinti Palangos oro uostu.I jūsų Latvija aš su dviračiu nuvaziuosiu.Isvadoje .pajūrio žmonės turės trenktis į Kauna Vilniu.Jo čia tai sprendimai.

    Reply
  6. Antanas

    Dagyvenom.Dziaugemes maršrutais į UK. Anglija, tai dabar galite užsidaryti.Vel kenčia vakarų Lietuva.Su kurią kūno vieta galvojate……..

    Reply
  7. Ekonomistas

    Žlugęs tas Palangos oro uostas. Be ateities!!!

    Reply
    • Nenusišnekėk

      Nenusišnekėk. Čia nuo politinės valios viskas priklauso. O lėktuvai būdavo pilni. Aišku vilniečiai galvoja tik apie save. Jiems tai būdinga.

  8. Vaida

    Net pigios avialinijos paliko tą apleistą oro uostą.

    Reply
  9. siaip

    jei nebūtu kiaulių fermų vedėju is Danijos ir kito verslo iš Skandinavijos kuriems tu saliu politikai padeda užtikrinti judėjimą per Palangos skardinio sandėlio aerouostą senau jau nebūtu SAS Palangoje o jei SAS išeitu tai ir latviu AirBaltic išeitu nes Palangoje jie yra tik kad konkurencija dėl keleiviu pritraukimo sudaryt SASui. Tad situacija labai aiški , kol Vilniaus bažnytkaimyje bus priimami sprendimai kas turi skraidyti iš Palangos ir kaip turi gyventi Klaipedos kraštas tol mes i kitas pagrindines Europos šalys skrydžiu neturėsime. Juk kam provincijai judėjimas lėktuvu pagalba, provincijai turi užtekti arklio traukiamos bričkos ir kad sėdėtu namuose bei klausytu Vilniaus davatkų ( ių) priimtus genialius sprendimus. Tokia šiaip provincijos kasdienybe.

    Reply
    • palanga

      Oro uostas Palangoje yra puikus- kaip privatus.Gaila ,kad valdziai Lietuva baigiasi ties Vilniaus ribozenkliu.O tamsta gali keliauti is baisiausio Europoje vln oro uosto.Kauno- nejaukus ir nešvarus.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Socialinėje foto parodoje - apie mamos ir sūnaus susitikimus

Balandžio 30 d., antradienį, 15 val., Klaipėdos universiteto Aula Magna konferencijų salėje (H. Manto g. 90-1) vyks foto parodos atidarymas ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Daugiau krauta grūdų, mažiau - naftos produktų

Pirmą šių metų ketvirtį Klaipėdos uoste krauta beveik 8,5 mln. tonų krovinių. Palyginti šį kiekį su tuo pačiu praėjusių metų ...
2024-04-24
Skaityti daugiau

Svarbu, Veidai

Maja Tarachovskaja: „Mėgėjų teatrai turi savo sielą"

60-metė Maja Tarachovskaja – Klaipėdos žydų teatro „Šatil” įkūrėja, dramaturgė ir aktorė. Išvertus iš ivrito „Šatil” reiškia „Daigas, ūglys”. Tai ...
2024-04-06
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This