Tauralaukyje asfaltas padengs dar devynis žvyrkelius

Miestas

Klaipėdos savivaldybė pranešė pasirašiusi 1,95 mln. eurų vertės sutartį dėl dar devynių Tauralaukio kvartalinių gatvių ar jų ruožų rekonstravimo. Didžiąją dalį darbų numatoma atlikti per šiuos ir ateinančius metus.

Pagal su UAB „YIT Lietuva“ pasirašytą sutartį bus asfaltuojamas Vėjo gatvės ruožas (nuo Pajūrio g. iki Slengių g.), Žvaigždžių, Vaivorykštės, Griaustinio, Lietaus, Slengių gatvės, švažiuojamasis kelias į Žvaigždžių g. 17, 21, Arimų gatvės ruožas (nuo Tuopų g. iki Slengių g.), privažiuojamojo kelio tarp Uosių g. ir Virkučių g. akligatvis.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Gatvių asfaltavimo darbai Tauralaukyje vyksta jau kelerius metus, asfaltas padengė Debesų, Smėlio, Vėjo, Akmenų gatves, esančias šalia pagrindinio kelio per Tauralaukį (Pajūrio g.), kuris taip pat šiuo metu baigiamas rekonstruoti.

„Pernai persikėlėme ir į kitapus pagrindinio kelio esančią kvartalo dalį, čia atlikta 90 procentų darbų Virkučių gatvėje ir buvusiame neasfaltuotame Klaipėdos gatvės ruože, netrukus bus įveikti ir likę 10 procentų. Pagal naujai pasirašytą sutartį darbai taip pat bus pradėti neužilgo, planuojame, kad rangovai galės startuoti balandžio mėnesį“, – pranešime cituojamas savivaldybės administracijos direktorius Gintaras Neniškis.

Žvyrkelių asfaltavimas numatomas ir kitose miesto vietose. Gatvės asfaltuojamos savivaldybės lėšomis, taip pat patvirtinta tvarka, pagal kurią greičiau sulaukti darbų galima prisidėjus patiems gyventojams ar įmonėms. Šiais ir ateinančiais metais bus asfaltuojamos gatvės sodų bendrijose – Baltijos 1-oji, Baltijos 13-oji, Tylos ir Dianos gatvės. Gyventojams prisidedant bus asfaltuojamos Dienovidžio, Užlaukio, Dailės, Arimų, Neringos ir Vikingų gatvės.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Naujam prekybos centrui – raudona šviesa 

Leidimas vietoje buvusių Prekybos uosto kultūros rūmų J. Janonio gatvėje statyti prekybos centrą negali būti išduotas kol nebus parengtas nepriklausomas ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Verslas

Tauralaukyje statys prekybos centrą su gydymo paskirties patalpomis

Projektuotojų vizualizacija Teritorijoje prie Pajūrio ir Akmenų gatvių, Tauralaukio kvartale, Klaipėdoje, projektuojamas dviejų aukštų su antstatu prekybos paskirties pastatas su ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Svarbu, Švietimas

Pagaliau imsis naujo darželio statybų Tauralaukyje

Baigiant statyti beveik dukart nuo pirminės kainos pabrangusią naująją mokyklą Senvagės gatvėje Tauralaukio progimnazija planuoja persikraustymo į ją darbus. O ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This