Klaipėdos apskrityje per parą apgręžti 55 automobiliai

Kriminalai ir nelaimės

Šeštadienį Klaipėdos apskrities pareigūnai vėl plušėjo patikros postuose, nes buvo atnaujinti judėjimo ribojimai tarp savivaldybių.

Pranešama, kad patikros postuose visoje Klaipėdos apskrityje šeštadienį patikrinti 8084 automobiliai, iš jų Klaipėdos mieste – 2519.

Visoje Klaipėdos apskrityje į kitas savivaldybes nepraleisti 55 ekipažai, surašyti 9 protokolai už karantino reikalavimų pažeidimus bei 84 protokolai už įvairius Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Judėjimo ribojimai tarp savivaldybių, Vyriausybės sprendimu, galioja iki balandžio 6-osios.

 

2 Comments

  1. Atvirumo pabaiga

    “Atvira Klaipėda”? Kas tai? Ar ne eilinė “antis”? Dėl ko arba prieš ką atvirauti? Ar nebuvo Vakarų Lietuvos žiniasklaida visada atvira? Ar “Atvira Klaipėda” nėra tiesiog burbulas: atvirumas dėl atvirumo? Ar tai ne smegenų plovimo įrankis? Ar tai ne išpūstas dalykas – atviraukite, nes Klaipėdoje be mūsų visi kiti neva uždari, neatviri? Ar nenustosite krėsti šposus su tais atvirumais ar uždarumai?
    Pateikiau štai tokią nuomonę apie “Atvira Klaipėda” atvirumą. Ir jos kai kuriuose Jūsų leidinio skyreliuose nepraleido. Mirtis arba krachas atvirumui. Štai ji lietuviška demokratija – arba mus giriate, mums pataikaujate, arba Jūsų nuomonė mums nepriimtina. Tai kam vaizduoti ir vaidinti atvirumą?

    Reply
    • Martynas Vainorius

      Gerbiamasis, tai kad prirašėte identiškų komentarų bent prie kelių straipsnių, ir kuriame gi “skyrelyje” nepraleista? O gal visgi kažkas negerai ne su mumis, o su Tamsta? ?

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Konsultacijos

Artėja laikas sumokėti per karantiną nemokėtas PSD įmokas

Įprastai savarankiškai dirbantys gyventojai, kurie nedirba dar ir samdomo darbo ir nėra draudžiami sveikatos draudimu valstybės lėšomis, kiekvieną mėnesį turi ...
2024-03-19
Skaityti daugiau

Švietimas

Tyrimas atskleidė karantino poveikį mokiniams: stigo motyvacijos, slėgė emocijos

Klaipėdos licėjaus atlikto tyrimo rezultatai atskleidžia, kad dėl karantino mokiniai daugiausia patyrė socialinių-emocinių iššūkių, o akademinei pažangai teko antraplanis vaidmuo. ...
2022-03-03
Skaityti daugiau

Politika

Šalyje paskelbus karantiną vėl būtų dalijama parama

Seimas pritarė Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos siūlytiems Užimtumo įstatymo pakeitimams. Jei šalyje tektų paskelbti karantiną, darbdaviai darbuotojams galėtų skelbti ...
2022-01-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This