Ligoninę paliekančiam specialistui – medalis už ilgametį darbą

Sveikata

Respublikinės Klaipėdos ligoninės Medicininės aparatūros priežiūros skyriaus vyr. specialistas Edvardas Tuzikas antradienį atsisveikino su gydymo įstaiga, kurioje dirbo per 40 metų. Ta proga specialistui įteiktas medalis su įstaigos simbolika.

Ligoninės vadovybė, dėkodama už ilgametį nepriekaištingą darbą, linkėjo E. Tuzikui gražių gyvenimo akimirkų, visokeriopos sėkmės ir malonaus poilsio.

„Man neilgai teko su Jumis dirbti, tačiau girdėjau labai daug gerų atsiliepimų apie Jus. Ilgai sukome galvas, kaip Jus prikalbinti dar šiek tiek likti, tačiau supratome, kad tai – beprasmiška. Mums labai Jūsų truks. Nuoširdžiai linkiu gyvenime patirti tai, ko negalėjote per savo intensyvų darbą“, – įteikdamas medalį sakė ligoninės direktorius Darius Steponkus.

„Jūs – ypatingas žmogus, kuriuo buvo galima pasitikėti ir bet kuriuo paros metu sulaukti pagalbos. Jūs puikiai išmanėte savo darbą – iškilus problemai, žinojote kas nutiko ir ją šalindavote nedelsiant. Ligoninės slaugytojų ir savo vardu nuoširdžiai dėkoju Jums už tai ką darėte, linkime puikaus laiko su artimaisiais, nuotykių, gero poilsio. Būkite sveikas ir laimingas“, – atsisveikindama su ilgamečiu kolega linkėjo direktoriaus pavaduotoja slaugai Andželika Zavackienė.

Edvardo Tuziko darbo metai Respublikinėje Klaipėdos ligoninėje įsimintini ir pačiam specialistui – netrūko įtampos, nes sugedus vienai ar kitai medicinos įrangai, reikėjo skubėti bet kuriuo paros metu ir gelbėti. Tačiau, pasak E. Tuziko, netrūko ir sielai mielų akimirkų.

Tuometinėje Raudonojo kryžiaus ligoninėje Edvardas įsidarbino praėjus porai metų po 1977 m. Vilniaus politechnikume įgytos rentgeno ir elektromedicininės aparatūros montažo ir remonto specialybės.

Savo atsakingumu, pareigingumu, sąžiningumu bei kruopščiu darbu Edvardas pelnė kolegų pagarbą ir pasitikėjimą. Šios savybės padėjo jaunam specialistui kilti karjeros laiptais. 1984-ųjų E. Tuzikas buvo paskirtas inžinieriumi medicininės aparatūros priežiūrai radiologinėje manipuliacinėje izotopų laboratorijoje, o dar vėliau tapo medicininės aparatūros priežiūros tarnybos viršininku. Sulaukęs pensijinio amžiaus, Edvardas pasitraukė iš vadovo pareigų, tačiau liko dirbti įstaigoje skyriaus vyr. specialistu.

Per ilgus darbo metus, būdamas atsakingu už visos gydymo įstaigoje esančios medicininės įrangos priežiūrą ir jos efektyvų darbą, Edvardas Tuzikas įgijo didelės patirties, tapo tikru profesionalu, o sukauptomis žiniomis noriai dalinosi su naujokais.

Sprendimas išeiti, pasak Edvardo buvo savalaikis. Gerą humoro jausmą turintis Edvardas nevengė šmaikštauti.

„Nesigailiu, reikia išeiti kol dar išeini savo kojom. Padirbk iki 70-ies metų, paskui dar kažkiek, tai gali pasijusti, kad esi čia nepamainomas ir dirbsi iki 80 ar 90 metų. Be to, ateina jaunimas, keičiasi technika, reikalingos visai kitos žinios. Aš čia sėdėdavau su lituokliu lituodavau mikroschemas, o dabar visos naujos techninės žinios – anglų kalba, todėl reikalingos ir geros anglų kalbos žinios, ko man trūko. Taip kad išeinu tada, kada reikia“, – atsisveikindamas sakė Edvardas Tuzikas.

3 Comments

  1. Anonimas

    Siaip medalis isteigtas gerb. Sakalausko…

    Reply
  2. Janike

    O balius bus?

    Reply
  3. Vytautas

    Tikras ŽMOGUS.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Sveikata

Buvusi slaugytoja teisybės ieškos ir Žmogaus Teisių Teisme  

Ir apeliacinės instancijos teismas dviem sprendimais patvirtino, kad Brožynų seniūnaitė Irena Gailiutė nepagrįstai bandė atnaujinti pralaimėtas bylas dėl jos atleidimo ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Svarbu, Sveikata

Seniūnaitei atsirūgo bandymas atnaujinti bylą prieš buvusį darbdavį

Brožynų seniūnaitė Irena Gailiutė nesėkmingai bandė atnaujinti dar 2022 metais pralaimėtą bylą dėl jos atleidimo iš Respublikinės Klaipėdos ligoninės. Vietoje ...
2024-02-22
Skaityti daugiau

Sveikata

Mirė Daiva Grigutienė

Respublikinė Klaipėdos ligoninė praneša, jog netikėtai mirė šios įstaigos Fizinės medicinos ir reabilitacijos skyriaus vyresnioji slaugytoja Daiva Grigutienė. Jai buvo ...
2024-01-05
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This