Ne vietoje palikta transporto priemone susidomėjo ir policija

Transportas

Antra para pavojingoje vietoje Klaipėdoje ties sankryža stovintis autobusiukas atkreipė aktyvaus klaipėdiečio dėmesį, tačiau, jo teigimu, į pranešimą apie potencialią avarinę situaciją policija esą nereaguoja.

M. Andrijanovo nuotr.

„Šis automobilis stovi antra para. Stovi pavojingai. Ant sankryžos, kurią kerta ir pėstieji, ir dviratininkai. Man ant akių vakar vos nepartrenkė vaiko. Šiandien pats stabdžiau mašiną, kuri vos nepartrenkė mamos su vežimėliu. 2 kartus (vakar ir šiandien ryte) skambinau 112, nulis reakcijos” , – „Atvirai Klaipėdai” parašė Michailas Andrijanovas, atsiuntęs ir situaciją iliustruojančias nuotraukas.

Matyti, kad eismui trukdantis minėtas autobusiukas yra paliktas ties Statybininku pr. ir Gedminų g. sankryža.

„Jei per tą autobusą bus partrenktas žmogus, kaltę turės prisiimti visi, kas antra para „nemato“ čia problemos”, – rašo klaipėdietis, atkreipęs dėmesį ir į tai, kad šalia yra net keturios mokyklos.

„Atviros Klaipėdos” žurnalistei paskambinus ant autobusiuko kėbulo matomu telefono numeriu, reklamuojančiu automobilių nuomą, atsiliepęs vaikinas patikino, jog transporto priemonė netrukus bus patraukta.

„Ten žmonėms jis sugedo, tai mes jį šiandien pasitrauksim”, – greitakalbe išbėrė jis.

Klaipėdos Kelių policijos tarnybos viršininkas Mindaugas Džermeika patvirtino tik neseniai gavęs analogišką pranešimą.

Kelių policijos tarnybos pareigūnai praneša operatyviai sureagavę į informaciją, išsiųstas ekipažas patikrinti situacijos.

„Pareigūnai išmatuos atstumą nuo posūkio iki transporto priemonės ir patikrins, ar yra padarytas Kelių eismo taisyklių pažeidimas. Jei nėra būtinų 5 metrų atstumo, bus pradėta administracinė teisena”, – sakė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Andromeda Grauslienė.

2 Comments

  1. Gyventoja

    Tai ,kad Žardininkų gatvėje įvažiuojant į kiemą (Statybininkų g) visada taip paliekamos mašinos, kad išvažiuojant rizikuoji padaryti avariją…Ir sunkiasvorės mašinos iki 8 val drasiai važinėja Statybininkų gatve, nors draudžiama- niekas čia niekada nebekontroliuoja. Nes taip mašinų nepalikinėtų.

    Reply
  2. Oho

    Vienas autobusiukas , o rūpesčių kiek pridarė, visi mato, keikiasi ir nieko…

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Mums rašo

Padovanokime senam žmogui, nugyvenusiam kančios kupiną gyvenimą, savo šilumą ir šiltą lovą

Prieš daugiau nei pusę amžiaus Gerardas, dešimtmetis berniukas iš lietuvių ir vokiečių šeimos, smalsumo vedamas, sutiko išgerti vieno iš suaugusiųjų ...
2024-03-15
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

Žvejybos uosto rajone degintos ir plėšytos trispalvės (atnaujinta)

Penktadienį vienoje aktyvioje socialinio tinklo grupėje pasirodė pranešimų apie tai, jog Klaipėdoje, Žvejybos uosto rajone, keliose vietose rasta sudegintų bei ...
2024-03-08
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Po dar vienos žūties avaringiausioje sankryžoje - draudimai

Vasario pabaigoje žuvus vairuotojai, o praėjusią savaitę avarijoje sužeidus nepilnametę, Eismo saugumo komisija Sausio 15-osios ir Rumpiškių gatvių sankryžoje rekomenduoja ...
2024-03-05
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This