Nosies ir krūtų koregavimas – dažniausios plastinės operacijos

Sveikata

Klaipėdietis plastikos chirurgas dr. Vytautas Jankūnas pastebi, kad viena dažniausiai atliekamų grožio operacijų yra nosies korekcija.

„Kodėl? Kadangi veidas yra svarbiausia žmogaus kūno dalis, kuriai yra skiriama daugiausia dėmesio. O nosis – veido centre, tad natūralu, kad kai ji yra su kupryte, gana plati arba didelė – norisi jai suteikti patrauklumo. Galiausiai, dažnai minima, kad moteriškos nosys yra mažos ir smailios. Tokių dažniausiai ir prašo pacientės“, – pranešime spaudai cituojamas chirurgas.

Dr. Vytautas Jankūnas

Jis taip pat pastebi, kad lietuvės dažnai renkasi krūtinės didinimo operaciją, kuri dažniausiai sietina su didesniu pasitikėjimu savimi.

„Žinoma, visos operacijos reikalauja pastangų ir visos dalinai yra rizikingos. Juk tai yra operacija. Tačiau krūtų didinimo operacija yra tokia dažna, kad komplikacijos – itin retos“, – sako V. Jankūnas.

Anot jo, šiuo metu galima rinktis iš krūtinės didinimo implantais bei riebalais. Tiek vienas, tiek kitas metodas turi savų pranašumų bei minusų, tad juos aptarti reikia su chirurgu, kuris kiekvieną klientą ir kiekvieną atvejį vertina asmeniškai.

„Tiek daug žmonių yra nelaimingi dėl vienos arba kitos kūno smulkmenos, kuri jiems atrodo tokia didelė, kad apsunkina gyvenimą. Kiti galbūt jos ir nemato, tačiau juk svarbiausia, kad žmogus mylėtų save. Atliekamos operacijos keičia žmonių gyvenimus, jie dažnai pamilsta save labiau,
galiausiai, net keičia gyvenimus, kadangi tampa drąsesni“, – sako V. Jankūnas. 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

„Elme Metall“ Klaipėdoje atidarė sandėlių kompleksą

„BLRT Grupp“ koncernui priklausanti „Elme Metall“ įmonių grupė Klaipėdos laisvojoje ekonominėje zonoje (LEZ) baigė statyti naują sandėlių kompleksą. „Padidėjus sandėliavimo ...
2021-11-17
Skaityti daugiau

Sveikata

Plastinių operacijų augimas: Klaipėdą atranda užsieniečiai

2019-aisiais Lietuvos pajūryje plastinių operacijų atlikta 25 procentais daugiau nei pernai – taip metų rezultatus įvertino plastinės ir estetinės medicinos klinika „Clinicus ...
2019-12-30
Skaityti daugiau

Verslas

Klaipėdos LEZ - nauja 20 mln. eurų investicija

Estijos laivų remonto ir metalo apdirbimo grupei „BLRT Grupp“ priklausanti kompanija „Elme Metall“ pasirašė sutartį su Klaipėdos laisvąją ekonomine zona (LEZ) ...
2019-12-05
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This