E. varžytinėse parduota Palangos raštinė

Verslas

Elektroniniai aukcionai ir varžytinės šiemet išlaiko savo populiarumą – Registrų centro administruojamame elektroninių varžytinių ir aukcionų portale gyventojai ir verslo atstovai per pirmą šių metų ketvirtį įsigijo turto už daugiau nei 30,5 mln. eurų.

Registrų centras praneša, jog per pirmąjį šių metų ketvirtį minėtame portale paskelbta daugiau nei 2,7 tūkst. varžytinių ir aukcionų, iš jų įvyko 783, arba beveik 60 proc. daugiau nei praeitais metais, kai sausio – kovo mėnesiais įvyko kiek daugiau nei 500 sandorių. Per pirmus tris šių metų mėnesius realizuotą turto už daugiau nei 30,5 mln. eurų, arba dešimtadaliu mažiau nei 2020 m. pirmąjį ketvirtį (34 mln. eurų).

Antstolių skelbtose varžytynėse šiemet parduota turto už beveik 7 mln. eurų, didžiąją dalį sudarė parduoti nekilnojamojo turto objektai.

Tarp brangesnių parduotų objektų šiemet atsidūrė Turto banko už 755 tūkst. realizuotas raštinės pastatas Palangoje bei už 600 tūkst. nemokumo administratorių varžytinėse parduotas kepimo cechas Tauragėje.

Varžytynių ir aukcionų internete paslaugą Registrų centras teikia nuo 2013 metų.

Nuo elektroninės paslaugos sukūrimo įvyko apie 20 tūkst. varžytynių ir aukcionų, kuriuose turto parduota už maždaug 630 mln. eurų. Vien tik per 2020 metus buvo paskelbta daugiau kaip 12 tūkst. e. aukcionų ir varžytynių, o bendra parduoto turto vertė viršijo 110 mln. eurų.

2 Comments

  1. Laima

    Sveiki.kaip galiu sudaryti įgaliojima per savo elektronine bankininkyste.mamos vardu.nes ji yra jau nebevaikštanti ir negali pasiimti banko korteles ir atnaujinti duomenu banke

    Reply
  2. Jooo...

    Įdomu, kas tai per „raštinė” ir kur ji yra Palangoje ❓

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Palangoje keisis parkingo rinkliavos tvarka

Ketvirtadienį Palangos savivaldybės taryba apsisprendė dėl vietinės rinkliavos už automobilių statymą nustatytose apmokestinamose kurorto vietose pokyčių. Jie priimti Palangos rinkliavų ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Regionas

Palangoje vėl vyks Jurginės

Jau tapo tradicija, kad balandžio pabaigą Palangoje vainikuoja smagi, pavasariu dvelkianti Jurginių šventė. Festivalis „Jurgi, paimk raktus“ jau ne vieną ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

Regionas

Palangoje – lauko paroda apie Joną Šliūpą

Palangoje atidaryta Lietuvos nacionalinio muziejaus paroda „Kas išsigando Šliūpo?“, parengta pagal Miglės Anušauskaitės komiksų knygą. Apie spalvingą pirmojo Palangos burmistro ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This