„Iki“ pradeda prekybą greitaisiais testais

Verslas

Prekybos tinklas „Iki“ balandžio 26 dieną, pirmadienį, praneša pradedantis prekybą greitaisiais antigeno testais.

Palmiros Mart nuotr.

„Parduotuvėje įsigijus testą bus galima bet kuriuo metu pasitikrinti, ar nesergama koronaviruso infekcija. Tai suteiks galimybę asmenims vos per 10-15 minučių gauti pirminei diagnostikai skirtą rezultatą. Tikimės, kad ši priemonė efektyviai prisidės prie pandemijos šalyje valdymo, stabdys viruso plitimą ir leis mums visiems kuo greičiau grįžti į normalų gyvenimą. Mūsų prekybos tinklas nuo pat pandemijos pradžios siekia užtikrinti stabilią būtiniausių priemonių pasiūlą, todėl matome didelį poreikį papildyti asortimentą ir šiais testais“, – pranešime spaudai pažymi „Iki“ komunikacijos vadovė Vaida Budrienė.

Norėdamas sudaryti kuo palankesnes sąlygas įsigyti greitųjų antigeno testų, prekybos tinkas siūlo juos už esą vieną patraukliausių kainų rinkoje. Vieno testo kaina „Iki“ parduotuvėse yra 6,99 eurų.

Skelbiama, jog iš pradžių testais bus prekiaujama didžiausiose „Iki“ parduotuvėse ir „juodųjų“ savivaldybių „Iki“ parduotuvėse.

„Iki“ tinklo parduotuvėse bus prekiaujama „Singclean IVD“ COVID-19 antigenų nustatymo seilėse testo rinkiniais, kurie yra patikimi bei saugūs.

Prekyboje esantys testai atitinka in vitro diagnostikos priemonėms keliamus reikalavimus. Testą įsigijęs asmuo galės pats paimti seilių ėminįTestai skirti tik pirminei diagnostikai, jie nėra skirti galutinės diagnozės patvirtinimui.

Atlikus greitąjį antigeno testą ir gavus teigiamą atsakymą, reikia registruotis patvirtinamajam PGR tyrimui į mobilųjį punktą Karštąja linija 1808 arba pildant elektroninę formą adresu www.1808.lt.

Neigiamo rezultato atveju asmuo turi ir toliau laikytis asmens higienos rekomendacijų, laikytis fizinio atstumo, dėvėti asmenines apsaugos priemones.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Mums rašo

Anarchija - tvarkos motina

Pirmadienį, apie 14-14.30 val. teko lankytis Žardininkų prekybos centre, kuriame įsikūrusi parduotuvė IKI, „Gintarinė vaistinė“, visa eilė kitų parduotuvių. Tik ...
2024-04-22
Skaityti daugiau

ELTA

Didieji prekybos tinklai mažina „Vičiūnų“ gaminių kiekį lentynose

Didieji Lietuvos prekybos tinklai tikina rimtai žvelgiantys į tai, kad dėl galimo sankcijų pažeidimo „Vičiūnų“ grupei priklausanti įmonė atsidūrė teisėsaugos ...
2024-04-14
Skaityti daugiau

ELTA

Pigo pigiausios prekės

Kovą pigiausių maisto produktų vidutinis krepšelis, palyginti su šių metų vasariu, šalies parduotuvėse pigo 4,52 euro (6,6 proc.) ir buvo 14,65 euro ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This