Klaipėdos meras – geriausias eglučių sodintojas

Politikų tribūna

Alina Velykienė, Klaipėdos miesto tarybos narė
2021-04-28

Komentarų: 6

Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas – matyt, geriausias Lietuvoje eglučių sodintojas.

Pandeminiu laikotarpiu įtemptoje mero trečiadieninėje darbotvarkėje numatytas tik vienas darbas – eglučių sodinimas Dumpių nuotekų valykloje. Stebina ir glumina tokie oficialioje darbotvarkėje numatyti darbai.

Norisi priminti, kad savivaldos vadovų funkcija ir priedermė yra užtikrinti viešųjų paslaugų teikimą ir gyventojų aptarnavimą. Taip išeina mere, kad nesant viešų renginių, kur Jūs iškilmingai sakote kalbas nuo scenos, pasitenkinate ir eglučių sodinimu?

Atleiskite, bet čia jau žemiau padorumo ribų. Matosi, kad Jums nei miesto reikalai įdomu, nei rūpi kasdienis klaipėdiečių gyvenimas. Jums svarbu tik tai, kad spauda apie Jus rašytų: „Koks nuostabus meras“.

Prašau, nebedarykite darbų, kuriuos gali padaryti bet kas – juolab kad darbo netekusių žmonių pilna Užimtumo tarnyba. Kas pasodintų eglutes, ten tikrai atsirastų.

O Jūs pagaliau imkite spręskite miesto klausimus ir problemas.

6 Comments

  1. Anonimas

    Nežinau, kam šitoks meras gali patikti? Nebent tam, kas iš jo naudos turėjo arba dar tikisi turėti?

    Reply
  2. Kumis

    Galėtų būti geriausias griovėjas, jei Baltijos kino teatro griuvėsius nugriautų, jau nesnekant apie Lenino aikštės grindinį…Geda, kad miestas taip apleistas.

    Reply
  3. pinigus gauna ne už darbą

    Pritariu Alinai: skiepijimo centro nėra, skiepų nėra, investuotojai iš Klaipėdos išeina, Neniškis apmokestina stovėjimą už mūsų mokesčius ir ES lėšas sutvarkytus kiemus ir aikšteles. O Grubliauskui viskas gerai. Dviejose kelionėse po užsienį tūsinosi, galėtų jau pradėti dirbti, o ne tik algą už eglučių sodinimą Klaipėdos rajone gauti.
    Alina teisi. O komentatoriai akli ir kurti, nemato, kad miestas letarge, tik trinkelių klojėjai ir elektrinių autobusų surinkėjai nesnaudžia, pinigus dalinasi.

    Reply
  4. TMS

    Man Grubliauskas visiškai nepatinka, tačiau tokie straipsniai irgi durnai atrodo. Kai esi meras, turi ir tokius dalykus kai eglučių sodinimas daryti, tačiau užsikabinti už tokio dalyko ir dar parašyti straipsnį… Juokinga.

    Irgi parašysiu straipsnį „Velykienė – geriausių beprasmiškų shitcore’inių straispnių rašytoja”

    Reply
  5. bloga darosi

    Desperatiški Velykienės bandymai „įkąsti” merui jau nusibodo.Tokias nesąmonęs gali rašyti socialiniuose tinkluose,o ne čia. Jau antra jos nuomonė viešinama per parą,kiek galima?

    Reply
    • rinkėjas

      Yra rašinys kaip ši ponia, galimai, už tarybos nario išmokas moka už savo verslo patalpas. Dabar ponia nori nukreipti dėmesį pasirodydama teisuolė.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Pirtį reikėjo perduoti vaistininkams, o ne teismų vanojamam šoferiui*

„Gal galima būtų sujungti vaistines su pirtimi”, – šaipėsi Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys Artūras Razbadauskas ketvirtadienį vykusio Klaipėdos valdžios ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Miestas

Dabartiniai vicemerai uždirba ženkliai daugiau

Trijų Klaipėdos vicemerų mėnesiniai atlyginimai šių metų pirmą ketvirtį vidutiniškai buvo 5679 eurai neatskaičius mokesčių. O pernai metais šie pareigūnai ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Spyglys

Eksmeras užsigeidė atsivesdinti Sporto skyriaus vedėją*

„Tikiuosi, neateisime iki tokios stadijos, kad reikės prašyti administracijos direktoriaus, kad atvesdintų jus į virtualią komiteto posėdžio erdvę”, – taip ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This