Automobilių stovėjimo rinkliavos pokyčiai – jau nuo šeštadienio

Transportas

Klaipėdos miesto taryba balandžio 29 dieną patvirtino automobilių parkavimo rinkliavos pokyčius. Dalis tų pasikeitimų įsigalioja jau nuo gegužės 1 dienos.

Stovėjimų vietų (zonų) tarifai nesikeičia, tačiau keičiasi pats teritorijų zonavimas. VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas” informuoja, kad jau pradėtas keisti ženklinimas, apie pasikeitimus vairuotojus informuos ir
jos darbuotojai. Mokant telefono programėlėmis zona parenkama automatiškai.

Melnragės – Girulių pajūryje šalia Girulių plento įrengtos aikštelės ir Molo/Audros g. sankryžoje esanti aikštelė lieka priskirtos žaliajai zonai, o likusi Melnragės gyvenvietė ir kitos pajūrio gatvės ir aikštelės – geltonajai. Čia rinkliava bus renkama nuo gegužės 1 iki rugsėjo 15 d. kasdien, 8-20 val.

Poilsio parko prieigos (Pušyno g. ir kita teritorija) tapo geltonąja tarifine zona – visomis savaitės dienomis, iki rugsėjo 15 dienos, 8-22 val.

Centrinėje miesto dalyje dalis esančių stovėjimo aikštelių, iki šiol buvusių mėlynoje zonoje, perkeltos į geltonąją arba raudonąją. Senamiestis ir Šiaurinis ragas lieka raudonąja zona, bet rinkliavą jau reikės mokėti kasdien, 8-22 val.

Smiltynėje, kuri taip pat yra raudonoje zonoje, rinkliava renkama kasdien, 8-22 val..

6 Comments

  1. Kęstas

    Tiktai prieš ir esamus parkavino mokesčius, ir juo labiau būsimus. Nėra čia tokios problemos kurią bandoma „spręsti” – tik bukas pasipinigavimas. Reikia patyrinėti ar kokių dovanėlių degtinės dėžutėse nebuvo perduot už parkomatu versliuko plėtimą….

    Reply
  2. Rolandas

    Kad Tuma su Vaitkum ,perkami ir parduodami įrodė savo darbais jau nekarta.Ką galvojo Senšila? Ir kaip Dambrauskas, leido šitaip išduoti klaipėdiečius.Žodžiu valstiečiai parodė savo tikrą veidą. Turėjo visas galimybes nepritarti.Valdančioje daugumoje tik 15 ir mero balsas kaip pirmininkaujančio būtų lememas.Priminsiu,kad tą dieną vieno iš pozicijos nebuvo dėl kažkokios rimtos priežasties.Tai valstiečiams ir liberalams buvo proga nepritarti mokesčio kėlimui. Puteikienė ir ta buvo prieš.Apgavikai valstiečiai.Už jus per rinkimus nebalsuos klaipėdiečiai.Gėda!

    Reply
  3. X

    Tai kad net programeles nespejo prisitaikyti, rodo 0.00€ siandien

    Reply
  4. Ačiū partijoms

    Ačiū Tumai, ačiū Senčilai! Po kiek jūsų balsai, ponai? Ir kitiems balsavusiems! Pasprinkit!

    Reply
    • Manau Tuma taip atsiligino

      Už jo viešbučiui požeminė aikštelė

    • ....

      Ačiū konservatoriams Ačiū Grubliausko komitetui .

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Transportas

Būsimų vežėjų paieškas pristabdė teismas

VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas” (KKT) paskelbtam konkursui, kurio metu, turi būti išsiaiškinta, kas ateinančius 5-7 metus veš keleivius rinkai atiduodamais ...
2024-02-02
Skaityti daugiau

Transportas

Naujametę naktį - specialūs autobusų reisai

Naktinėtojams, sutiksiantiems Naujuosius ne namie, VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ grįžimui namo siūlo naudotis proginio 88-ojo maršruto autobuso bei papildomais maršrutinio ...
2023-12-31
Skaityti daugiau

Transportas

Tarp Žaliojo susisiekimo apdovanojimų laureatų - ir „Klaipėdos keleivinis transportas“

Vilniuje vykstančio tarptautinio Transporto inovacijų forumo metu penktadienį buvo įteikti Žaliojo susisiekimo apdovanojimai. Trečius metus iš eilės šie apdovanojimai teikiami ...
2023-11-24
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This