Prašo Vyriausybės netrukdyti Didžiajam šeimos gynimo maršui

Politikų tribūna

Gargžduose išrinktas Seimo narys Petras Gražulis kreipėsi į Vyriausybę, prašydamas „netrukdyti Didžiajam šeimos gynimo maršui”, o Valstybės saugumo departamento ir policijos paprašė padėti jo organizatoriams.

Seimo narys adresavo laišką ir prezidentui Gitanui Nausėdai.

Gegužės 15 d. Šeimų sąjūdis organizuoja protesto akcija – Didįjį Šeimos gynimo maršą (toliau – Maršas), skirtą ginti tradicines šeimos vertybes. Numatomas didelis dalyvių skaičius iš visų Lietuvos kampelių. Jie automobilių kolonomis organizuotai bandys pasiekti Vilnių, kurio Vingio parke 16 val. ir įvyks visų suvažiavusių protesto mitingas. Gali būti, kad bus imtasi ir daugiau įvairių priemonių, kad Maršas būtų sutrikdytas. Štai matome, kaip užvaldyta žiniasklaida kiekvieną dieną stiprina šmeižto kampaniją prieš šį maršą, bando supriešinti visuomenę, delfi.lt portale kasdien pasirodo prieš šį maršą nukreipti straipsniai. Labai gaila, bet pavyko ir bažnyčios atstovus nuteikti prieš Maršą, motyvuojant, kad jį finansuoja Rusija ir kitos Lietuvai nedraugiškos jėgos.

Bandoma suskaldyti ir supriešinti net organizatorius. Tokius metodus sovietmečiu naudodavo KGB.

Neabejotina, kad liberalų valdoma konservatorių Vyriausybė, panašiai kaip KGB 1987 metais prie A. Mickevičiaus paminklo vykusiame antisovietiniame mitinge, dės visas pastangas diskredituoti bei sumenkinti, arba net visai uždrausti šį renginį. Todėl visuomenė pagrįstai nuogąstauja, kad šio maršo oponentai organizuos įvairias provokacijas, o Vyriausybė gali dirbtinai trukdyti dalyviams patekti į Vilnių, neva dėl epidemijos.

Tikiuosi, kad Lietuvos policija ir VSD stengsis padėti organizatoriams, kad šis renginys praeitų kiek galima sklandžiau, o Lietuvos Vyriausybė nesiims neadekvačių priemonių, kokių būdavo imamasi sovietmečiu. Tada valdžia skelbdavo kiaulių gripo epidemiją ir tuo pretekstu uždrausdavo vykti į Šiluvą ar į kitas katalikiškas šventes.

Kviečiu statutinius Lietuvos Respublikos pareigūnus nepasiduoti galimoms provokacijoms, elgtis santūriai renginio dalyviu atžvilgiu, padėti reguliuoti automobilių kolonų eismą ir dalyvių, einančių į Vilniaus parką, srautus. Mes visi – Lietuvos vaikai!“, – rašoma P. Gražulio laiške.

8 Comments

  1. Nile su seima

    Uz tradicine seima

    Reply
  2. Regina

    Dalyvausime butinai

    Reply
  3. Vytas

    Pritariama,gal gamtos klaidos susimastys jog gyva dar Tauta

    Reply
  4. Anonimas

    Tai ar paasikejo kas uvo ta zoome smekstelejusi Grazulio „žmona”?

    Reply
    • O kas ananimo žmona?

      Galvok apie savo žmona

  5. Tautietė

    Didžiulė pagarba seimo nariui, patriotui p. P. Gražuliui. Pagaliau kažkas pajudėjo mūsų nualintoje, nustekentoje ir įbaugintoje Lietuvėlėje. Ačiū visiems šio Žygio įkvėpėjams ir organizatoriams.

    Reply
    • jei suprastum,suvoktum,kas čia vyksta...pasižūrėk į organizatorius-baisu.

      nekalbėk už tautą

    • To jek

      Ar teksta moki skatyti?

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika

Petras Gražulis vadovaus Donaldo Trumpo rinkiminiam štabui Lietuvoje

Iš Seimo narių per apkaltą pašalintas Gargžduose išrinktas Petras Gražulis praneša kartu su Amerikos lietuvių bendruomene, remiančia kandidato į JAV ...
2024-04-10
Skaityti daugiau

ELTA

Vaiko teisių gynėjai susitiko su P. Gražuliu ir jo dukra dėl dalyvavimo „Auksiniuose svogūnuose“

Buvęs Seimo narys Petras Gražulis pirmadienį Palangoje su dukra lankėsi pas vaiko teisių apsaugos specialistus. Kaip nurodo Vaiko teisių apsaugos ...
2024-04-08
Skaityti daugiau

Politika

Teismas atmetė P. Gražulio skundą dėl jo registravimo kandidatu prezidento rinkimuose

Lietuvos vyriausiasis administracinis teismas (LVAT) trečiadienį atmetė Petro Gražulio skundą dėl Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) sprendimo, kuriuo buvo atsisakyta jį ...
2024-02-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This