Riebalus naikina ir šaltis

Sveikata

„Era Esthetic“ estetinės medicinos specialistė Klaipėdoje Diana Stanevičiūtė teigia, kad naujausios estetinės medicinos technologijos leidžia efektyviai ir nechirurginiu būdu (išvengiant intervencijos) tirpdyti riebalus.

„Naudojant kontroliuojamą šaldymą naikinamos riebalinės ląstelės nepageidaujamose srityse”, – teigia Diana Stanevičiūtė.

„Viena aktualiausių procedūrų šiai dienai naikinant riebalus yra kriolipolizė. Tai nauja neinvazinė kūno korekcijos technika, kuri pagrįsta riebalinio audinio mažinimu naudojant šalčio terapiją. Ši išskirtinė procedūra tampa vis populiaresnė alternatyva riebalų šalinimui chirurginiu būdu. Todėl, jei dar nepasiryžote gultis po skalpeliu ar neturite noro ir laiko alinančioms treniruotėms, rekomenduoju pasidomėti riebalų naikinimo šalčiu procedūromis. Šios procedūros estetinis rezultatas pasiekiamas užšaldžius riebalines ląsteles“, – pranešime spaudai cituojama D. Stanevičiūtė.

Specialistės teigimu, kriolipolizės metu be chirurginės intervencijos sunaikinamos riebalinės ląstelės, po procedūros nelieka randų, iš karto galima sugrįžti prie savo įprastinės savo veiklos.

„Naudojant kontroliuojamą šaldymą naikinamos riebalinės ląstelės nepageidaujamose srityse. Užšaldžius riebalines ląsteles, jos suskaidomos ir palaipsniui, mėnesio eigoje pašalinamos iš organizmo. Poveikis šalčiu labai tinka tiems, kurie yra neblogos formos, tačiau nori atsikratyti nei dieta, nei mankšta neįveikiamų riebalų sankaupų. Klinikiniai tyrimai įrodė, kad minusinės temperatūros veikiamos poodinių riebalų ląstelės, arba adipocitai, praranda gyvybiniams procesams reikalingą šilumą ir žūva. Tačiau aplinkinių audinių – odos, raumenų ląstelės ne tokios jautrios šalčiui, todėl aplinkiniai audiniai nepažeidžiami, o  procedūra yra saugi ir neskausminga“, – teigia estetinės medicinos specialistė.

Pasak specialistės, idealus kandidatas procedūrai – žmogus, neturintis didelio viršsvorio, o tiesiog norintis sumažinti riebalų kiekį atskirose kūno srityse: pilvo, juosmens, nugaros, kojų, rankų ar sėdmenų. Taip pat šią procedūrą galima atlikti ir žmonėms, kurie turi viršsvorį. Procedūrų skaičius yra individualus, priklausomai nuo riebalų kiekio, įprastai reikalingos 3-4 procedūros, norimiems rezultatams pasiekti.

„Procedūros trukmė įprastai trunka šiek tiek ilgiau nei valandą  – 70 minučių, bet tuo pačiu metu galima veikti ir dvi kūno sritis. Didesniems plotams daugiau laiko skirti irgi nereikia. Parinkti specialūs antgaliai uždedami taip, kad būtų nukreipti į tikslines sritis. Ląsteles pakankamai užšaldžius, procedūra baigiama, o klientas gali grįžti į įprastas kasdienes veiklas be poprocedūrinio laikotarpio. Procedūra yra saugi, jos metu yra naudojama šaldomojo gelio pagalvėlė su patentuota membrana“, –  teigia D. Stanevičiūtė.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Kontroliuos, kaip įmonės tvarko riebalų bei maisto atliekas

Klaipėdos miesto savivaldybės administracija įspėja maitinimo įstaigas, kad uostamiestyje bus vykdoma jų prevencinė kontrolė ir prašoma pateikti sutartis su maisto ...
2021-07-26
Skaityti daugiau

Aplinkosauga, Svarbu

Klaipėdiečiai riebalais užkemša net ir visiškai naujai nutiestus nuotekų tinklus

„Jei miesto vamzdynai, kuriais teka nuotekos, nebūtų plaunami, po metų pusė miesto kanalizacijos užsikimštų, o fekalijos tekėtų gatvėmis ir kiemais“, ...
2021-07-09
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

Riebalai nuotekose – ketvirtadalio avarijų priežastis

Į nuotekų tinklus patenkantys riebalai yra nemenkas galvos skausmas vandentvarkos įmonėms. Prasidedant šiltajam sezonui vis daugiau poilsiautojų atvyksta į pajūrį, ...
2021-05-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This