KRATC suteiktas sertifikatas „Stipriausi Lietuvoje 2020“

Verslas

Jau 10 metų Baltijos šalių finansinį įmonių patikimumą analizuojantis ir reitinguojantis kredito biuras „Creditinfo”, Klaipėdos regiono savivaldybių valdomai UAB Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centras (KRATC) suteikė sertifikatą „Stipriausi Lietuvoje 2020“.

Nustatant šį kredito reitingą atsižvelgiama į daugiau nei 100 įvairių kintamųjų. Duomenis apie įmones kredito biuras gauna iš valstybės registrų ir kitų rinkos dalyvių – komercinių bankų, kredito unijų, lizingo, vartojimo kredito, telekomunikacijų bendrovių, kuro, energetikos, transporto ir kitų sektorių.

Pasak „Creditinfo”, sertifikatas patvirtina, kad įmonė yra patikima, atspindi gerą įmonės ekonominę būklę ir finansinius rezultatus, taip pat indėlį į Lietuvos ekonomikos plėtrą ir sąžiningą verslo kultūrą.

„Patikimumas ir stabilumas – tai, mano manymu, vieni svarbiausiųjų argumentų, apibūdinant ir konstatuojant, kad kalbama apie bendrovę, kuri jai akcininkų patikėtą misiją atlieka nepriekaištingai ir nuosekliai. O vertinant sudėtingą atliekų tvarkymo sektoriaus specifiką bei bendrovės atsakomybę prieš viso regiono vartotojus, galime drąsiai teigti, kad KRATC išpildo ne tik Klaipėdos miesto, bet ir būtent viso regiono lūkesčius”, -pranešime spaudai cituojamas Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.

Sertifikatu „Stipriausi Lietuvoje“ KRATC buvo įvertinta ir 2018 metais, o anksčiau nekart pateko tarp sparčiausiai augančių Lietuvos bendrovių pelnydama „Gazelės“ titulą.

„Nepaisant praėjusiais metais šalį užgriuvusios pandemijos, dėl karantino laikiniai uždarytų padalinių, KRATC teikė daugiau paslaugų ir didino pardavimus. Anaiptol nedaugelis komunalinių paslaugų sektoriaus municipalinių įmonių Lietuvoje gali pasigirti tokiu finansiniu stabilumu, kokį demonstruoja ši 7 Klaipėdos regiono savivaldybių valdoma įmonė. Metai iš metų pasikartojantys aukšti KRATC patikimumo įvertinimai byloja apie teisingą strategiją, vadybą ir komandos profesionalumą“, – teigia dr. Ramūnas Povilanskas, KRATC valdybos pirmininkas.

Nuo 2003 m. veikiantis KRATC Klaipėdos regione sukūrė atliekų tvarkymo infrastruktūrą, administruoja Dumpių regioninį sąvartyną, teikia rinkliavos administravimo paslaugas Klaipėdos bei Neringos savivaldybėms. Apie 55 procentų pajamų KRATC uždirba iš komercinės veiklos: atliekų priėmimo, rūšiavimo, perdirbimo.e

2 Comments

  1. TMS

    Jeigu ką, tai tą šūdsertifikatį nusipirkti tiesiog galima. Čia absoliučiai nieko įspūdingo 😀

    Reply
    • taip

      nusipirkti galima tik ženklo naudojimo teisę, bet pakliūti į sertifikuotų stipriausiųjų tarpą galima tik įvykdžius kriterijus.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Eksmeras užsigeidė atsivesdinti Sporto skyriaus vedėją*

„Tikiuosi, neateisime iki tokios stadijos, kad reikės prašyti administracijos direktoriaus, kad atvesdintų jus į virtualią komiteto posėdžio erdvę”, – taip ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

Konfliktų draskomo „Viesulo” vadovo darbą meras vertina gerai

„Kiekvienas vadovas turi dar ir savo vadovą, išskyrus aukščiausiąjį miesto vadovą, nes jam vadovo nebėra”, – taip Klaipėdos miesto tarybos Kultūros, ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

Neteisingai rūšiuojantys atliekas gali sulaukti baudų 

Klaipėdos savivaldybės viešosios tvarkos skyriaus ir Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centro (KRATC) inspektoriai pradėjo aplinkosauginius reidus – tikrinama, ar klaipėdiečiai ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This