Vietoj apleistų poilsio namų Palangoje – prabangūs apartamentai

Regionas

Bendrovės „Šilkas“ poilsio namai Palangoje iškilo 1992 m. ir veikė vos kelis metus, po to buvo apleisti ir gamtos bei žmonių niokojami daugiau nei du dešimtmečius.

Praėjusiais metais į pastatą vaiduoklį ryžosi investuoti nekilnojamo turto vystytojai „Reefo“ ir jau šią vasarą buvę poilsio namai taps prabangių apartamentų projektu „Palanga Dreams“.

„Reefo“ vadovas Karolis Aidulis tikina, kad pastato išskirtinumą ir jo išliekamąją vertę suprato vos tik jį pamatęs.

„Nors ir apleistas daugiau nei du dešimtmečius, pastatas vis dar yra įspūdingas, mane sužavėjo vėlyvojo modernizmo architektūra ir išlikę išskirtinai interjero bei eksterjero elementai. Šiuolaikinės statybos pastatai dažnai yra vienodi, nesvarbu, ar jie stovi sostinėje, ar pajūryje. Šis pastatas buvo projektuotas galvojant būtent apie kokybišką poilsį Lietuvos pajūryje, jo erdvės yra išskirtinės, bet tuo pačiu darniai dera su aplink esančia gamta – sieksime visa tai išlaikyti naujajame projekte“, – pranešime spaudai cituojamas K. Aidulis.

„Palanga Dreams“ iš viso bus tik 22 poilsio paskirties apartamentai, siekiant išlaikyti erdvius ir šviesius 2-4 kambarių būstus. Trijų aukštų pastate bus įrengti 2 liftai, gyventojų saugumą užtikrins kameromis stebima teritorija.

„Būsimiems gyventojams norime pasiūlyti apartamentus, kuriuose viskas apgalvota iki smulkmenų tam, kad būtų galima patogiai ir kokybiškai gyventi bei ilsėtis. Visiems apartamentams interjero dizainerė Agnė Stanikūnaitė-Pocienė kartu su meno vadove Auguste Šiupinyte sukūrė ir suprojektavo individualius interjerus, net po 3 išskirtinius interjero pasirinkimus kiekvienam būstui. Kai kuriems apartamentams nebus lygių visoje Palangoje – lubos iki 5 metrų aukščio, liftas apartamentų viduje, keli balkonai arba didelė terasa. Jūra, parkas, miesto centras – viskas per kelias minutes pasiekiama pėsčiomis“, – „Palanga Dreams“ apartamentų išskirtinumus vardina K. Aidulis.

Teigiama, jog pirmieji gyventojai į „Palanga Dreams“ apartamentus galės įsikelti jau šią vasarą.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Palangoje - Europos brasbendų čempionatas

Palangoje prasideda ypatinga savaitė: balandžio 27 – gegužės 5 dienomis kurorte vyks Europos brasbendų čempionatas. Gilias tradicijas turintis prestižinis renginys ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Narkotikus nepilnamečiams platino Palangoje

Klaipėdos kriminalistai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl narkotinių (psichotropinių) medžiagų platinimo nepilnamečiams Palangoje. Ikiteisminis tyrimas pradėtas dar 2023 m. gegužės mėn. ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Regionas

Palangoje keisis parkingo rinkliavos tvarka

Ketvirtadienį Palangos savivaldybės taryba apsisprendė dėl vietinės rinkliavos už automobilių statymą nustatytose apmokestinamose kurorto vietose pokyčių. Jie priimti Palangos rinkliavų ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This