Šimtai klaipėdiečių – į Šeimų maršą (papildyta) (15)

Regionas
Avatar photoPalmira Martinkienė
2021-05-15

Šeštadienio rytą, nuo 8 val., daugybė tautine atributika pasipuošusių automobilių rikiavosi uostamiestyje Pramonės gatvėje – jie rengėsi išvykti į šiandien Vilniuje vykstantį Didįjį šeimų gynimo maršą.

Renginio dalyvės Rasos nuotr.

„Šimtai automobilių, visų nuotaika pakili, visi pasipuošę, ačiū policijai, kuri puikiai atlieka savo darbą, ačiū muzikos grupei, kuri mus išlydėjo į sostinę”, – „Atvirai Klaipėdai” emocingai kalbėjo viena iš renginio dalyvių klaipėdietė Rasa.

„Renginyje dirbs gausios policijos pajėgos, kurios bus pasirengusios pagelbėti ir padėti. Dirbs uniformuoti ir neuniformuoti pareigūnai, raitosios policijos pajėgos, taip pat kinologai“, – penktadienį spaudos konferencijoje sakė Policijos generalinis komisaras Renatas Požėla.

9 val. klaipėdiečių automobilių kolona dviem eismo juostomis pajudėjo sostinės link. Maršo dalyvės nuotr.

Jis taip pat minėjo, jog iš oro renginį stebės Valstybės sienos apsaugos tarnybos sraigtasparnis.

9 val. klaipėdiečių automobilių kolona pajudėjo sostinės link. Pakely maršo dalyvius sveikino žmonės, su trispalvėmis susirinkę ant viadukų bei prie degalinių.

Policija atkreipia dėmesį, kad žmonės, planuojantys vykti keliu A1, išvažiuotų anksčiau, nes pagrindiniame kelyje galimos transporto priemonių spūstys. Pareigūnai pataria rinktis kitus vykimo maršrutus.

Kadangi planuojamas didelis dalyvių skaičius, spūstys gali susidaryti ir įvažiuojant į Vilniaus miestą, Vingio parko prieigose, Vilniaus miesto centrinėje dalyje.

Policija prašo renginio dalyvių elgtis atsakingai, kelyje laikytis kelių eismo taisyklių, mieste vykdyti pareigūnų prašymus ir nurodymus, laikytis galiojančių karantino reikalavimų.

15min.lt praneša apie pagrindinėje šalies autostradoje nuo pat ryto besiformuojančias automobilių spūstis.

Leidimas protesto akcijai išduotas tik pačiame Vingio parke. Protesto metu draudžiama koncertinė programa, išskyrus kelis muzikinius kūrinius tarp kalbų.

Skaitytojos nuotr.
Žymos: |

Komentarai (15):

Atsakymų į “Šimtai klaipėdiečių – į Šeimų maršą (papildyta)”: 15

  1. Anonimas parašė:

    Gėda
    Atgal į rytus

  2. Džiaugiuosi parašė:

    Pagaliau žmonės pradėjo busti, pradėjo suprasti , kad ši valdžia ne Lietuvos žmonėms, ji dirba ir dalina mūsų uždirbtus pinigus sau, savo įnoriams ir savo gerovei tenkinti, stumia įstatymus, kurie mums niekada nebus suprantami ir priimtini. Ačiū Didžiojo maršo organizatoriams, ačiū visiems dalyvavusiems, ačiū policijai, ačiū ir dar kartą Ačiū. Gerieji žmonės, pradėkite galvoti ir atskirkite tikruosius pranašus nuo apsimetėlių, „gerą medį pažinsi iš gerų vaisių”.

    • Anonimas parašė:

      Kas per atsilupėlė? Kodėl nė cypt nesakėt kai Karbauskis ir co pradangino per pusmetį 5 mljrd.? Ir neaišku nei kur, nei kam. Net biudžeto nesiteikė seime tikslinti.

  3. Žinau parašė:

    Policija prižiūri tvarką, nes žino, kad tame marše daug neadekvačių. Normalūs tikrai į tokį maršą nevažiuos.

  4. rimtai parašė:

    Tik lochai ir lopai tame parade!!!

  5. Linas Grigas parašė:

    To Simona
    Įjunk smegenys arba išjunk kompą…

    • Simona parašė:

      O tu eik ka nors griauti, smurtauti, vogti, ir dar ka jus darot kad pasijausti reikalingiems. Nepamirsk savo vietos ir kam dirbi. Mums. Kad ir kiek geda tau tai pripazinti bet teks. Mes kaklas tu galva. Kur kaklas pasuks ten galva pasuks. Stovek savo vietoj.

  6. Lauris parašė:

    Saunuoliai naikinkite tuos iskrypelius visus transeksualus ir lezbijietes is seimo uz lietuva laisna ir nebutu tokiu psihiniu sutrikimu turinciu geju

  7. Orlanda parašė:

    Sveikiname, geras oras. Sveika pasižmonėti. Nuleisti emocijas, kurios per du metus susikaupė. Gero poilsio.

  8. Anonimas parašė:

    Protestai jau reikalingi, vien dėl užsitęsusio lockdown’o, bet nuo ko šie tipeliai gina šeimą man neaišku. Nuo smurto neretoje šeimoje? Nuo didžiulio skyrybų skaičiaus ( gal čia irgi gėjai kalti?), ar nuo ko? Juk šeimos Lietuvoje tikrai turi neblogas sąlygas – gal ilgiausias pasaulyje motinystės atostogas, net iki 30% subsidijų, įsigyjant būstą ir t.t, Tai ko jie dar nori?

    • Simona parašė:

      As irgi nesuprantu nuo ko jie gina seimas. Man labai bloga aura sitas maršas turi. Kazkaip nemaliniai jayciasi ziurint i tai. Lyg blogio debeselis ar viduramziu grupe zmoniu lekia ziureti i centra kaip ka pakars. Negaliu tiksliai paaiskibti bet absurdiskai atrodi ir neaisku ko jie nori ir nuo ko gina. Islepinti tie lietuviai ir patys nemato kad gyvena gerai.

    • Tipeliui parašė:

      Tipelis – tai jūs. Viską suprantate, bet nepatinka. O čia- tenka šeimą, įtvirtintą konstitucijoje, ginti nuo socialinės lyties tipelių, svajojančių apie gimdytoją nr.1 ir nr2, nuo profesionslų kaip Raskevičius puolimo.

  9. O kaip bijo žmonių parašė:

    Mūsų valdžia. Ar tiek daug žmonėms prišiko?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Spręs, ar pradėti ikiteisminius tyrimus dėl keturių incidentų per rinkimus

Nors vykstant prezidento rinkimams ir referendumui dėl pilietybės išsaugojimo policija nepradėjo nė vieno ikiteisminio tyrimo dėl galimų pažeidimų, policijos generalinis ...
2024-05-12
Skaityti daugiau

ELTA

Nėra duomenų, kad Klaipėdoje trispalves išniekinęs asmuo buvo užverbuotas

Tyrimą dėl Lietuvos vėliavų išniekinimo uostamiestyje kontroliuojantis prokuroras Arūnas Saunorius teigia neturintis duomenų, kad įtarimų sulaukęs asmuo būtų užverbuotas Rusijos ...
2024-04-21
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Parengė saugią vaiko paėmimo iš šeimos tvarką

Vaiko teisių gynėjai ir policijos pareigūnai pasirašė susitarimą dėl bendrų veikimo algoritmų sudėtingais vaiko perkėlimo į saugią aplinką atvejais. Tai ...
2024-03-21
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This