Pradėti vertėtų nuo Klaipėdos skiepijimo centrų darbo laiko ir veikiančių telefono linijų

Mums rašo

Arūnas Marčauskas
2021-05-25

Komentarų: 1

Pirmąją MODERNA dozę apturėjau š.m. balandžio 20 d., šiandien apturėjau ir antrąją. Esmu stipriai dėkingas LCC tarptautiniame universitete (Kretingos g. 36, Klaipėda) įkurto vakcinavimo centro komandai, koordinuojamai Jūrininkų sveikatos priežiūros centro. Aptarnavimas operatyvus, erdvės didžiulės, kultūra ir elegancija. Ir jei mano vizito metu šiandien nebūtų užsilenkę kompiuteriai (tai truko apie 20 min.), tai nuo atėjimo iki kontrolinio 15 min. pasėdėjimo pabaigos po skiepo būčiau sugaišęs ne daugiau 25 min.

NORS PASISKIEPYTI GALĖJAU JAU VAKAR! Tad padėką jausdamas aukščiau įvardintiems atvirai reiškiu pačius bjauriausius nesusižavėjimus už teminę vakcinacijos komunikaciją Klaipėdoje atsakingiems valdžiažmogiams.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Pirmąjį skiepą apturėjau VšĮ Klaipėdos miesto poliklinika vakcinacijos centre. Dėl objektyvių priežasčių negalėjau atvykti pas juos lygiai po mėnesio t.y. praėjusį ketvirtadienį. Vakar ėmiau ieškoti jų telefono numerio, kad išsiaiškinčiau savo galimybes dėl skiepo. JŲ TELEFONAS NIEKUR NĖRA SKELBIAMAS. Klaipėdos informacinė vakcinacijos linija 8-679 02775 nereagavo taip pat (ši infolinija sureagavo tik šiandien, jau po skiepo). Kad minimos poliklinikos vakcinacijos centro telefonas sutampa su budinčio gydytojo telefono numeriu sužinojau tik šiandien iš poliklinikos administracijos sekretorės-referentės ir jis tikrai yra skelbiamas poliklinikos internetinėje svetainėje. Bet, negerbiamieji proto bokštai, ar sunku buvo jį pakartoti su užrašu VšĮ Klaipėdos miesto poliklinikos vakcinacijos centro tel. nr.: 49 67 58.

Galų gale iš pirmojo skiepo vietos telefonu aš sužinau, kad skiepijamas galiu būti tik penktadienį. Bet ar galiu kreiptis į LCC vakcinacijos centrą dar šiandien? Atsakymas: bandykite.

Tuomet man iškyla kitas klausimas: o kaip susisiekti su tuo LCC vakcinacijos centru, kad negaiščiau laiko – šio vakcinacijos centro tel. nr. taip pat nėra niekur skelbiamas, kaip nėra skelbiamas ir jo darbo laikas. Kadangi Klaipėdos vakcinacijos infolinija telefono ragelyje rodo nulį aš skambinu 1808. Ten taip pat negali man suteikti informacijos.

Tuomet atsiverčiu LCC universiteto internetinę svetainę ir ieškau kokio tai kontaktinio administracijos telefono. Randu. Skambinu. Vaikinas sako – vakcinacijos centras dirba. Daugiau informacijos jokios.

Spjaunu į viską ir einu.

Tam, kad apturėčiau šios dienos skiepo džiaugsmelį, aš turėjau sugaišti pusantros paros, bo gerą mėnesį buvau atšokęs nuo informacijos srautų. Tai gerai, kad aš kantrus ir turiu laiko ieškoti. O kiek tokių, kurie visiškai nenardo internete ir neseka žiniasklaidos? O kiek bobučių ir diedukų, kurie nemato to vieno paprasto tel. nr., kuriuo paskambinus galima sužinoti, kad skiepo procedūra yra lengvai pasiekiama.

Gerbiamas Klaipėdos mere Vytautai Grubliauskai ir gerbiamoji Klaipėdos miesto savivaldybės Sveikatos apsaugos skyriaus vedėja Rože Perminiene, mažiau užsiiminėkite asmeniniais viešaisiais ryšiais, pozuodami su premjere Ingrida Šimonyte, o užsiimkite komunikacijos strategavimu. Priminsiu, kad pradėti vertėtų nuo vakcinacijos centrų darbo laiko ir VEIKIANČIŲ telefono linijų. Gal tuomet Klaipėdoje ims taisytis reikalai, bo žiniasklaida šiandien skelbia, kad vėl riedame į dugną.

POST SCRIPTUM. Ir tik nereikia man pasakoti, kad turėjau registruotis internetu. Antrajai dozei – NEREIKIA!

1 Comment

  1. Arūnai

    Marčauskai, daug netekai: jei būtum buvęs sekmadienį, kai skiepijimo centre LCC su savo persona, užuodęs didelį žmonių srautą reklamavosi Grubliauskas, tak būtum galėjęs išsakyti tiesiai jo asmeniui prie liudininkų. Bet ar jam tai įdomu? Dievybei smulkmenos nerūpi!

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Mums rašo

Žlugęs A. Vaitkaus ir A. Petrošiaus rinkiminis spurtas

Mažai kas dar abejoja, kad dėl Klaipėdos mero posto reali kova vyks tik tarp keturių potencialių kandidatų: Sauliaus Budino, Vytauto ...
2022-12-04
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Per parą nuo COVID-19 pasiskiepijo daugiau nei tūkstantis žmonių

Penktadienį Lietuvoje patvirtinti 437 nauji užsikrėtimų koronavirusu atvejai (85 žmonės užsikrėtė antrą kartą, šeši – trečią). Klaipėdoje fiksuoti 22  šios ...
2022-10-29
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Skiepytis nuo COVID-19 galima ir medicinos įstaigoje, kur pacientas nėra prisiregistravęs

Statistikos departamento duomenimis, sekmadienį Lietuvoje patvirtinti 29 nauji užsikrėtimų koronavirusu atvejai – visi žmonės užsikrėtė pirmą kartą, skelbia Statistikos departamentas. ...
2022-10-24
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This