Klaipėdoje – Azijos produktus siūlanti parduotuvė

Verslas

Šį penktadienį Klaipėdoje, Tiltų gatvėje, duris atvers ramenų ir kitų azijietiško maisto produktų asortimentą siūlysianti „KuroNeko“ parduotuvė.

Nuo 2008 metų Vilniuje veikianti „KuroNeko“ praėjusiais metais žengė pirmąjį plėtros žingsnį ir atvėrė parduotuvę Kauno senamiestyje, o dabar žengia į Klaipėdą.

„KuroNeko“ įkūrėjas Pranciškus Varkala teigia, jog šiandien pirkėjai išbandydami naujus skonius siekia ne tik paragauti, bet ir atrasti plačią produktų įvairovę, gamybos būdus bei papildomas autentiškas gaminių savybes. Pavyzdžiui, rinkdamiesi visame pasaulyje populiarius azijietiškus kvietinius makaronus – ramenus – pirkėjai noriai mėgina skirtingo aštrumo bei sudėties gaminius, o išbandę populiariausius, kreipiasi į parduotuvių komandą klausdami tolimesnių rekomendacijų.

„KuroNeko“ vadovo teigimu, klaipėdiečiai – vieni aktyviausių pirkėjų. Jo teigimu, suprasti, jog Vakarų Lietuvoje išaugo poreikis šių tolimųjų kraštų produktams, padėjo sėkmingai viso karantino metu veikusi internetinė parduotuvė.

„KuroNeko“ parduotuvių pavadinimo reikšmė, išvertus iš japonų kalbos, reiškia juodą katę.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Svarbu

Biržos tiltas: valdžia tikina ieškanti geriausio rezultato už optimalią kainą

Dviejų milijonų eurų sumos Biržos tiltui remontui pagailėjusios savivaldybės vadovai žada ieškoti būdų, kaip pasiekti „optimalų“ variantą, nors kai kurie ...
2024-03-20
Skaityti daugiau

Spyglys

Nei tvarkos, nei teisingumo, bet dvasia - gyva*

Tik byrantis tinkas nuo pastato Tiltų gatvėje, Klaipėdoje, ir prasti atsiminimai apie apsitapšnojusį prezidentą Paksą bei jo nuodėmingą šutvę. Ir ...
2023-12-23
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Eismo valdymo sistemos modernizavimas tolsta

Vienos iš pagrindinių Klaipėdos transporto magistralių – Liepojos, Herkaus Manto, Tiltų gatvių, Taikos prospekto ir Smiltelės gatvės – eismo valdymo ...
2023-11-23
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This