Tarp kaimiškų metimų daugiakovės varžybų prizininkų – ir klaipėdiečiai

Sportas

26-osiosiose kaimiškose metimų daugiakovės varžybose Klaipėdos miesto veteranų sporto klubo „Ąžuolas” narys Arūnas Andrijauskas iškovojo antrą vietą, o Vytautas Zaniauskas buvo trečias.

Vytautas Zaniauskas

25-erius metus sportininkai rungdavosi Aukštadvaryje, o šiemet šios varžybos buvo surengtos dvejose Lietuvos vietose: metiko Leonardo Varno sodyboje Melagėnuose (Švenčionių rajonas) ir priešingoje Lietuvos pusėje – Klaipėdoje.

Varžybose dalyvavo devyni vyrai ir penkios moterys. Iš jų – penki „Ąžuolas” nariai: Svetlana Pugacheva, Arūnas Andrijauskas, Vladas Zaniauskas, Vytautas Zaniauskas ir Egidijus Zaniauskas.

Arūnas Andrijauskas

Pirmąsias vietas užėmė Genovaitė Kazlauskienė (SK „Metikas”), rungtyniavusi Klaipėdoje, ir Melagėnuose metimus atlikęs Saulius Svilainis (LADK 7&10).

Daugiakovę sudaro šešios rungtys: rutulio stūmimas, disko, ieties, kūjo metimai, rutulio metimas per galvą ir rutulio metimas iš priekio. Visi – stūmimas ir metimai atliekami iš vietos. Varžybose dalyvavo įvairaus amžiaus metikai, o nugalėtojai buvo nustatomi pagal atitinkamą koeficientą.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Mums rašo

Medžio teisės

Spalio 20-oji yra Tarptautinė medžio teisių diena. Tai šventė, skirta paminėti ir pagerbti MEDĮ. 2010 m. buvo paskelbta deklaracija, kuria ...
2023-10-17
Skaityti daugiau

Sportas

Klaipėdietis Vytautas Zaniauskas – Europos čempionas!

Peskaroje, Italijos uostamiestyje prie Adrijos jūros, vykstančiame XXII Europos meistrų (veteranų) lengvosios atletikos čempionate Klaipėdos miesto lengvosios atletikos veteranų sporto klubo „Ąžuolas“ ...
2023-09-25
Skaityti daugiau

Klaipėdos/Mažosios Lietuvos istorija

Kviečia į šimtmečio ąžuoliuko sodinimą Smiltynėje

Šį penktadienį, gegužės 12 d., klaipėdiečiai kviečiami į šventinį renginį Smiltynėje, kurioje bus sodinamas paminklinis Klaipėdos krašto ąžuoliukas. Jis skirtas ...
2023-05-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This