Tarp kaimiškų metimų daugiakovės varžybų prizininkų – ir klaipėdiečiai

Sportas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2021-06-07

26-osiosiose kaimiškose metimų daugiakovės varžybose Klaipėdos miesto veteranų sporto klubo „Ąžuolas” narys Arūnas Andrijauskas iškovojo antrą vietą, o Vytautas Zaniauskas buvo trečias.

Vytautas Zaniauskas

25-erius metus sportininkai rungdavosi Aukštadvaryje, o šiemet šios varžybos buvo surengtos dvejose Lietuvos vietose: metiko Leonardo Varno sodyboje Melagėnuose (Švenčionių rajonas) ir priešingoje Lietuvos pusėje – Klaipėdoje.

Varžybose dalyvavo devyni vyrai ir penkios moterys. Iš jų – penki „Ąžuolas” nariai: Svetlana Pugacheva, Arūnas Andrijauskas, Vladas Zaniauskas, Vytautas Zaniauskas ir Egidijus Zaniauskas.

Arūnas Andrijauskas

Pirmąsias vietas užėmė Genovaitė Kazlauskienė (SK „Metikas”), rungtyniavusi Klaipėdoje, ir Melagėnuose metimus atlikęs Saulius Svilainis (LADK 7&10).

Daugiakovę sudaro šešios rungtys: rutulio stūmimas, disko, ieties, kūjo metimai, rutulio metimas per galvą ir rutulio metimas iš priekio. Visi – stūmimas ir metimai atliekami iš vietos. Varžybose dalyvavo įvairaus amžiaus metikai, o nugalėtojai buvo nustatomi pagal atitinkamą koeficientą.

Žymos: | | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

„Ąžuolo“ veteranai - naujų rekordų autoriai

Marijampolėje vykusiame Lietuvos meistrų (veteranų) lengvosios atletikos čempionate dalyvavo ir Klaipėdos klubo „Ąžuolas“ nariai. Varžybų metu buvo užfiksuoti 8 Lietuvos ...
2024-07-22
Skaityti daugiau

Sportas

Lietuvos čempionate - ir „Ąžuolo“ veteranų pergalės

Palangoje vykusiame Lietuvos lengvosios atletikos čempionate rungėsi ir trys Klaipėdos „Ąžuolo“ sporto klubo naria. Natalija Gudauskienė, palikusi už savęs žymiai ...
2024-07-04
Skaityti daugiau

Mums rašo

Medžio teisės

Spalio 20-oji yra Tarptautinė medžio teisių diena. Tai šventė, skirta paminėti ir pagerbti MEDĮ. 2010 m. buvo paskelbta deklaracija, kuria ...
2023-10-17
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This