Greičio mėgėjams – solidžios baudos ir laikinai atimtos teisės

Transportas

Šią savaitę visuose Klaipėdos apskrities keliuose vykdoma sustiprinta vairuotojų ir dviratininkų neblaivumo kontrolė.

Penktadienį Klaipėdos kelių policijos pareigūnai patikrino 76 automobilių vairuotojus. Krovininio automobilio vairuotojui, Latvijos piliečiui buvo nustatytas nesunkus 0,10 prom. neblaivumas, už tai taikoma administracinė atsakomybė. Dar du vairuotojai buvo vartoję alkoholio, tačiau leistinos normos neviršijo.

Apskrities Kelių policijos pareigūnai užfiksavo ir kelis itin įžūlius greičio viršijimo atvejus. Asociatyvi Palmiros Mart nuotr.

Per savaitę patikrinti ir 98 dviračiais bei paspirtukais važiavę asmenys – vienam dviratininkui nustatytas 0,56 prom. neblaivumas. Iš viso uostamiesčio pareigūnai pradėjo 22 administracines teisenas dėl įvairių KET pažeidimų, o kolegos iš Klaipėdos rajono nustatė nustatė 17 KET pažeidimų.

Apskrities Kelių policijos pareigūnai užfiksavo ir kelis itin įžūlius greičio viršijimo atvejus. Birželio 16 d. Klaipėdos rajone kelyje Klaipėda–Liepoja sustabdytas 24 metų automobilio „Audi“ vairuotojas, kuris skriejo 140 km/h greičiu, kai leistinas toje vietoje – vos 70 km/h. Vairuotojui skirta 225 eurų bauda ir mėnesiui atimta teisė vairuoti.

Ten pat sustabdytas ir 29 metų „Mercedes Benz“ vairuotojas, kuris važiavo 135 km/h greičiu, jam skirta 450 eurų bauda ir 2 mėn. atimta teisė vairuoti, nes asmuo už greičio viršijimą šiemet jau buvo baustas.

Tame pačiame kelyje sustabdyta ir 42 metų motociklo „Yamaha“ vairuotoja lėkė 122 km/h greičiu, kai leistinas yra 70 km/h. Motociklininkei skirta 225 eurų bauda ir pusmečiui atimta teisė vairuoti.

Policija skelbia sustiprintą eismo saugumo kontrolę visoje Klaipėdos apskrityje vykdysianti ir kitą savaitę.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Jauniems vairuotojams - ne tik piniginės baudos, bet ir teisės vairuoti netekimas

Sausio 18 ir 19 d. Klaipėdos kelių policijos skyriaus pareigūnai vykdė tikslinę priemonę, skirtą pavojingo ir chuliganiško vairavimo kontrolei. Per ...
2024-01-23
Skaityti daugiau

Veidai

Klaipėdos apskrities Kelių policijai vadovaus Aurelijus Jankauskas

Klaipėdos policija praneša, jog skelbtą atranką į Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus viršininko pareigas laimėjo šio skyriaus ...
2023-12-21
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Buvusiam Klaipėdos socdemų vadui nepasisekė ir teisme

Su kaimynais dėl mašinos statymo požeminiame vieno Baltijos prospekto daugiabučio namo garaže konfliktuojantis buvęs Socialdemokratų partijos pirmininkas Mindaugas Prialgauskas teisybės ...
2023-12-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This