Klaipėdos prekybos centre – apiplėšimas lyg iš filmo

Kriminalai ir nelaimės

Šeštadienio popietę viename Klaipėdos prekybos centre užfiksuotas filmo siužeto vertas bandymas apiplėšti. Abu įtariamieji jau laiką leidžia areštinėje.

Klaipėdos policija pranešė, kad šeštadienį, apie 16 val. 15 min., Taikos pr. esančioje parduotuvėje apsaugos darbuotoja sulaikė neblaivią (2,16 prom.) 32 metų moterį, kuri bandė pasišalinti iš parduotuvės neatsiskaičiusi už prekes.

Sulaikymo metu kartu su ja buvęs 27 metų vyras, siekdamas pabėgti su sulaikytąja, apsaugos darbuotojai pagrasino daiktu, panašiu į šaunamąjį ginklą, o išbėgęs iš parduotuvės pasišalino automobiliu „Mercedes Benz S320“.

Tačiau abu įtariamuosius policijos pareigūnai greitai sulaikė. Abu jie uždaryti į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl svetimo turto pagrobimo.

4 Comments

  1. Klaipėdietė

    Tos Atviros Klaipėdos neverta skaityti. Straipsneliai nieko verti, abstraktūs. Pavadinimai str.parašomi visiškai neatitinkantys turinio. Gėda tokiems žurnalistams ir redaktoriams. Taigi ponai niekas jūsų laikraštėlio neparems, nes esate neįdomūs.

    Reply
  2. Logika

    Tokios antrastes tikrai kaip is filmo,po antrastes ir turinio sulyginimo gauni zmogus papildomo isitikinimo,kad toks straipsnis nevertas net migtuko paspaudimo.

    Reply
    • Abstraktu

      Tikra teisybė, pone/panele logika.

  3. Ji

    Pijuoka noriejė pasivuoktė pajiestė ir arielkas. Paprasčiausė vagystė. Vo pavadėnėms tuok mondros tuo straipsnelė.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Mirė policijos komisariate

Šeštadienį dėl to, kad viešoje vietoje šlaistėsi girtas, į Klaipėdos apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą buvo pristatytas 53 metų vyras. Praėjus ...
2024-03-03
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Nepilnametei neišsigandus plėšiko, jis atsidūrė areštinėje

Policija informavo, kad ketvirtadienio vakarą, apie 20.20 val., Klaipėdoje, prie vieno Baltijos prospekto prie namo, jaunuolis, grasindamas 14-metei, reikalavo iš ...
2023-12-29
Skaityti daugiau

Miestas

Policija: po Jūros šventės pradėti 9 tyrimai, surašyti 43 protokolai

Šį savaitgalį uostamiestyje vykusi, itin daug žmonių sutraukianti Jūros šventė bendromis Klaipėdos apskrities policijos pareigūnų, gyventojų ir šventės svečių pastangomis ...
2023-07-24
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This