Atveriami Mokesčių inspekcijos gyventojų aptarnavimo padaliniai

Konsultacijos
Avatar photoAtvira Klaipėda
2021-07-01

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) informuoja, kad nuo liepos 1 d. gyventojams atveriami visi Vyriausybės nustatytus saugumo reikalavimus atitinkantys jos gyventojų aptarnavimo padaliniai. Juose apsilankyti galės tik iš anksto užsiregistravę bei visų saugumo reikalavimų besilaikantys klientai.

Kartu akcentuojama, kad ir toliau visos paslaugos bus teikiamos nuotoliniu būdu, paskambinus telefonu 8 5 2191 777, o konsultacijas mokesčių klausimais – 1882.

„Pastebime, kad nuo birželio 14 d. atvėrus gyventojų aptarnavimo padalinius penkiuose didžiuosiuose šalies miestuose, klientai ir toliau aktyviai naudojasi elektroninėmis ir nuotolinėmis VMI paslaugomis. Taip žymiai paprasčiau ir patogiau, sutaupoma laiko. Iš viso, per kiek daugiau nei dvi savaites, didžiųjų miestų aptarnavimo padaliniuose apsilankė 3000 gyventojų, o nuotolinių paslaugų paskambinus telefonu suteikta 9 kartų daugiau gyventojų – 27 tūkst.“, – pranešime cituojamas VMI viršininko pavaduotojas Martynas Endrijaitis.

Registruotis vizitui galima nuo bendruoju VMI paslaugų telefonu 8 5 2191 777 nurodant, į kurį padalinį pageidautų atvykti.

Užsiregistravusieji į aptarnavimo padalinį vizito dieną kviečiami atvykti punktualiai sutartu laiku, bet ne anksčiau nei likus 5-7 min. iki numatyto laiko. Klientų aptarnavimo padaliniuose lankytojai aptarnaujami laikanti Vyriausybės nustatytų reikalavimų, tarp jų – laikytis saugaus ne mažesnio kaip 2 metrų atstumo nuo kitų asmenų, higienos reikalavimų, dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones.

Žymos: | |

Komentarai:

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Verslas

Vienas turtingiausių šalies verslininkų ir jo žmona ginčija milijoninę mokesčių sąskaitą       

15-uoju pagal turtingumą šalies verslininku tituluojamas Sigitas Paulauskas, valdantis ir kelias stambias Klaipėdos regione veikiančias įmones, kartu su žmona Rūta ...
2024-07-22
Skaityti daugiau

Regionas

VMI pajūryje ir patars, ir edukuos  

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) informuoja, kad nuo ketvirtadienio darbą pajūrio kurortuose pradeda jos darbuotojai, klientus pasieksiantys dviračiais bei lankytojų lauksiantys ...
2024-07-04
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Darbostogos iš pajūrio: pliusai ir minusai

Darbostogos užsienyje ar tik nuotolinis darbas iš namų – per koronaviruso pandemiją įsitvirtinę modeliai niekur nedingo, nors tuo ne visada ...
2024-06-12
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This