Bibliotekoje – nuotolinių mokymų programa „Verslumo žingsniai“

Verslas

Liepos–rugpjūčio mėnesiais Klaipėdos miesto savivaldybės I. Kanto viešoji biblioteka organizuoja nemokamus nuotolinius mokymus „Verslumo žingsniai“. Jų tikslas – skatinti moterų pasitikėjimą savimi, savirealizaciją, verslumą.

Programoje septynios mokymų temos.

LIEPOS 13 D. 17.30 VAL.

„Verslo kūrimo pradžia: nuo idėjos iki rezultato“. Sužinosite, kaip susikurti planą ir kokius žingsnius žengti; kaip efektyviai planuoti laiką; kaip surasti tikslinį klientą ir jam parduoti; kokių klaidų vengti bei kaip lengvai valdyti savo finansus. Taip pat lektorė Lidija Karbauskienė pasidalins savo asmenine verslo istorija. Mokymų trukmė – 1,5 val.

LIEPOS 20 D. 17 VAL.

„Verslo reklamos priemonių kūrimas: nuo logotipo iki filmuko“. Susipažinsite su nemokamomis programomis, su kuriomis galima susikurti asmeninį logotipą, vizitines korteles, svetainių, soc. tinklų viršelius, reklaminius filmukus ir kt. Lektorė Jūratė Mirauskytė-Karvelienė. Mokymų trukmė – 2 val.

LIEPOS 27 D. 10 VAL.

„Įmokų ir lengvatų ypatumai pradedantiems individualią veiklą“. Sužinosite kiek ir kaip reikia mokėti vykdant individualią veiklą pagal pažymą arba verslo liudijimą, kokius pranešimus pateikti ir kt. Supažindinsite su asmeninės „Sodros” paskyros naudojimu, kad Jūsų patirtis bendradarbiaujant su „Sodra” būtų kuo paprastesnė ir malonesnė. Lektorė – „Sodros“ klientų aptarnavimo valdymo skyrius vyriausioji specialistė Indrė Bubliauskaitė. Mokymų trukmė – 1,5 val.

RUGPJŪČIO 3 D. 13.30 VAL.

„Individuali veikla pagal pažymą arba su verslo liudijimu. Deklaravimo ypatumai“. Informacija apie reikiamų dokumentų ir pažymų užsakymą pradedantiems verslą, pajamų deklaravimą ir mokesčio sumokėjimą; buhalterinę apskaitą. Lektorės – Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) specialistės. Mokymų trukmė – 1,5 val.

RUGPJŪČIO 10 D. 16 VAL.

„Svetainės kūrimo pagrindai“. Programų, su kuriomis galima nemokamai susikurti interneto svetainę ar tinklaraštį įvairovė: teorija ir praktika. Lektorė Jūratė Mirauskytė-Karvelienė. Mokymų trukmė – 3 val.

RUGPJŪČIO 17 D. 17 VAL.

„Būk matomas socialiniuose tinkluose“. „Facebook“ puslapio verslui kūrimas. Sužinosite į ką derėtų atkreipti dėmesį naudojantis šia platforma. Trumpai susipažinsite su kitais socialiniais tinklais, kur galite reklamuoti savo verslą. Lektorė Jūratė Mirauskytė-Karvelienė. Mokymų trukmė – 2 val.

RUGPJŪČIO 24 D. 16 VAL.

„Interaktyvių pristatymų rengimas“. Kaip vaizdžiai pristatyti savo mintis ir sumanymus? Susipažinsite su internetinių pateikčių rengimo priemonėmis (Google ir Prezi): nuo idėjų iki turinio. Sužinosite, kaip kurti patrauklias, judančias ir priartinančias skaidres, kaip pristatymui suteikti interaktyvumo ir įtraukti klausytojus; pasirengti jas rodyti bei pasidalyti su kitais. Lektorė Jolita Baltrimienė. Mokymų trukmė – 3 val.

Registracijos forma čia. Taip pat galima registruotis tel. (8 46) 346301 (galima registracija į atskiras paskaitas). Amžius neribojamas.  Mokymai vyks TEAMS platformoje.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Kviečia į Viešųjų pirkimų tarnybos organizuojamus mokymus tiekėjams

Skatindama ūkio subjektų dalyvavimą viešuosiuose pirkimuose, o taip pat siekdama didinti konkurencingumą, Viešųjų pirkimų tarnyba (VPT) tęsia praėjusiais metais pradėtą ...
2024-03-26
Skaityti daugiau

Kultūra

Bibliotekoje - „nebaigti“ paveikslai

Klaipėdos Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos Girulių padalinyje (Šlaito g. 6A) atidaryta ir iki balandžio 4 d. bus eksponuojama Andriaus Tarasevičiaus ...
2024-03-08
Skaityti daugiau

Sveikata

Bibliotekoje - paskaita apie žarnyno sveikatą

Kovo 2-ąją, 13 val., Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešoji biblioteka kviečia į paskaitą „Sveikos gyvensenos pagrindai: kaip tavo nuotaiką ...
2024-02-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This