SEL koncerte ir fanų šėlsmas, ir muštynės

Fotoreportažai, Miestas

Didžiausiu vasaros renginiu pretenduojančiame tapti SEL koncerte, kuris Klaipėdos vasaros estradoje griaudėjo šeštadienio vakarą, neišvengta ir incidentų. Skaičiuojama, jog koncerte linksminosi apie 15 tūkst. žmonių.

Grupės SEL muzikantai į sceną žengė kelios minutės po 22 valandos.

Koncertą vainikavo daina „Monako”, kurią lydėjo fejerverkai. 

„Aš labai dėkingas gerbėjams už palaikymą. Turėjome nepaprastą vakarą po tokios ilgos pertraukos. Žmonės buvo nuostabūs – visi norėjo linksmintis, džiaugtis akimirka. Tai buvo tikrai kažkas tokio ką sunku apsakyti žodžiais. Mes buvome pirmi, kurie po ilgo laiko surengė tokio dydžio koncertą. Tiesiog negaliu nieko kito pasakyti, kaip kad žiūrovams didelį ačiū ir už jų beprotišką grupės SEL vertinimą. Taip pat noriu padėkoti visai komandai kurie dirbo prie šio koncerto”, – pranešime cituojamas Egidijus Dragūnas.

Beje, gerbėjai jo išankstinių raginimų į koncertą ateiti su apsauginėmis kaukėmis ir rinktis viešąjį transportą ar pavežėjimo, taksi paslaugas neišgirdo – pastatytų mašinų eilė tęsėsi abiejose Liepojos plento pusėse beveik iki Mumlaukio ežero. 

Uostamiesčio policija pranešė, kad šeštadienį apie 23.30 val. Liepojos gatvėje (joje ir yra Vasaros estrada – AK) renginyje kilo muštynės.

Pirminiais duomenimis, vienas iš konfliktuojančių asmenų aplinkiniams grasino atlenkiamu peiliu.

Sulaikant muštynėse dalyvavusius asmenis, peiliu buvo sužalotas tvarką renginyje prižiūrėjęs asmuo.

Dėl įvykio sulaikyti ir į areštinę uždaryti 33, 32, 31, 27 ir 23 metų vyrai. Pradėtas tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

2 Comments

  1. Gerda

    Vienas žodis . LOPAS

    Reply
  2. Anonimas

    Bet kažkaip keistai. Autobusuose esame priversti dusintis su kaukėmis, o SELO konce žmogus prie žmogaus ir kaukių nereikia? Šlykštūs tie dvigubi lietuviški standartai ir ta veidmainystė!

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Dainų šventės šimtmečiui paminėti bus pasodintas ąžuolas 

2024-uosius Seimui paskelbus atmintinais Dainų šventės metais, Lietuvos nacionalinis kultūros centras kviečia Lietuvos dainų šventės 100-metį įamžinti kiekviename mieste, kuriame ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Bare mačete švaistęsis recidyvistas vėl keliaus į teismą

Klaipėdos apylinkės prokuroras teismui su kaltinamuoju aktu perdavė baudžiamąją bylą, kurioje ne kartą anksčiau teistas 28-erių klaipėdietis kaltinamas dėl vandališko ...
2024-02-21
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas

Selas dėkoja Klaipėdai

Šeštadienio vakarą į Klaipėdos „Švyturio“ areną po daugiau nei 3 metų pertraukos grįžo grupė SEL. 2,5 valandos trukmės koncerte skambėjo ...
2023-12-02
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This