Nidoje – Jazzu ir Gabrielės Vilkickytės koncertai

Regionas

Mažiau nei prieš mėnesį laiko Nidoje startavo nauja renginių erdvė „Line Up Nida“, kurioje jau spėjo pasirodyti atlikėjai Giedrė, Alina Orlova, Jurga, „Colours of Bubbles”, Angelou, „Antikvariniai Kašpirovskio dantys”. Kiekvieną savaitę gyvo garso renginių siūlanti erdvė šį
penktadienį ir šeštadienį rengia Jazzu ir Gabrielės Vilkickytės pasirodymus.

Penktadienį, prie Nidos marių įsikūrusioje „Line Up Nida“ renginių erdvėje koncertą surengs Justė Arlauskaitė – Jazzu, praėjusią savaitę pristačiusi kūrinį – „Vasara“.

„Širdyje labai gera, kad grįžo scenos, koncertai, menas ir kultūra. Pristatysime ir porą naujų dainų iš būsimojo albumo, kurį jau pradėjau įrašinėti. Dainos suskambės kitaip, nes šiame koncerte bus violončelė, fortepijonas – mano du mėgstamiausi instrumentai ir daug vokalų. Labai laukiu mūsų gyvo susitikimo“, – pranešime cituojama Jazzu.

Šeštadienį, koncertų erdvėje koncertuos dažnai „deficitine“ atlikėja bei dainų autore tituluojama Gabrielė Vilkickytė.

„Per karantiną tarp pirštų išslydo laiko pojūtis, viskas taip išsitempė. Atrodo, kad į sceną lipsiu po 20 metų. Bet tai manęs negąsdina. Pajutau, kaip paaugau rašydama albumą: ne tik savyje subrandinau daugiau stiprybės, bet ir išmokau geriau valdyti balsą. Dabar išties labai smalsu savo jau kiek geresnę versiją išbandyti scenoje. Labai laukiu šio koncerto Nidoje”, – sako Gabrielė Vilkickytė.

Ji ką tik oficialiai pristatė ilgai lauktą albumą „Vilko švelnumas”. „Line Up Nida“ erdvėje, G. Vilkickytė atliks keletą naujausių šio albumo kūrinių.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Nidoje - retų meno kūrinių paroda, skirta Švyturių metams

Neringos muziejai kviečia atverti meno ir istorijos puslapius parodoje „Švyturiai ≠ Laivai“, kurios atidarymas įvyks ketvirtadienį, kovo 29 d., 17 ...
2024-03-25
Skaityti daugiau

Regionas

Neringa skelbia Švyturių metų pradžią

Kovo 8-11 dienomis Neringa ne tik švęs Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimą, bet ir skelbs Švyturių metų pradžią. Sprendimą 2024-uosius paskelbti Švyturių ...
2024-03-06
Skaityti daugiau

ELTA

Tolimųjų reisų autobusuose - neįgaliesiems pritaikytos vietos

Nuo kovo mėn. tarpmiestiniuose maršrutuose keleivius su specialiaisiais poreikiais veš 10 tam parengtų autobusų, praneša tolimojo keleivinio transporto kompanijos (TOKS) ...
2024-02-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This