Klaipėdos autobusų parkas veš į lenktynes

Transportas

Norintys liepos 14 -17 dienomis apsilankyti lenktynėse „Aurum 1006 km powered by Hankook“ Palangoje turės galimybę ten nuvykti UAB Klaipėdos autobusų parkas (KAP) transportu. Iš Klaipėdos ir Palangos į lenktynes KAP autobusai žiūrovus veš nemokamai.

Kaip ir praėjusiais metai KAP tapo šių lenktynių partneriu ir teiks pavežėjimo paslaugas.

„Pasak organizatorių, labai geras buvo sprendimas iš Palangos centro surinkti žiūrovus ir nemokamai mūsų elektriniais autobusais nuvežti į renginio vietą. Suskaičiuota, kad apie 300 automobilių palikta ne renginio zonoje, išvengta anksčiau visus varginusių transporto kamščių ir,
savaime suprantama, ženkliai mažesnė kurorto oro tarša“, – pranešime cituojamas Vaidas Ramanauskas, KAP generalinis direktorius.

Kaip ir pernai, renginių dienomis, liepos 14-16-ąją, kasdien iš Vytauto gatvės, iš stotelės šalia senosios Palangos autobusų stoties, į lenktynių miestelį ir atgal kursuos du KAP elektriniai autobusai „Dancer“. O dar vienas elektrobusas veš lenktynių žiūrovus nuo Palangos arenos iš S.
Dariaus ir S. Girėno gatvės.

Papildomos galimybės nemokamai nuvykti į lenktynes šiemet atsiras ir klaipėdiečiams bei uostamiesčio svečiams: ketvirtadienį-penktadienį kas dvi valandas, o šeštadienį kas valandą nuo prekybos centro „Studlendas“ į lenktynes Palangoje ir iš jų atgal į Klaipėdą kursuos KAP autobusai.

Be to, iš tolimesnių Lietuvos kampelių susiruošusiems atvykti į „Aurum 1006 km“ lenktynes, važiuojant KAP tarpmiestinių maršrutų autobusais bus galima pasinaudoti 10 proc. nuolaida kelionei į pajūrį. Pateikus lenktynių žiūrovo bilietą ši nuolaida KAP autobusuose galios nuo liepos 12 iki 18 dienos.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Palangoje – lauko paroda apie Joną Šliūpą

Palangoje atidaryta Lietuvos nacionalinio muziejaus paroda „Kas išsigando Šliūpo?“, parengta pagal Miglės Anušauskaitės komiksų knygą. Apie spalvingą pirmojo Palangos burmistro ...
2024-04-17
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Ugniagesiai išgelbėjo ir užstrigusį katiną, ir lifte įkalintą žmogų

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pranešė, kad antradienio rytą jo pareigūnams teko gelbėti Klaipėdoje, viename Šilutės plento daugiabutyje, prie įėjimo ...
2024-04-10
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Prasčiausia COVID-19 situacija - Palangoje

Valstybės duomenų agentūra praneša, kad pirmadienį Lietuvoje buvo patvirtinti 38 nauji susirgimai COVID-19 infekcija (devyni žmonės susirgo antrą kartą, du ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This