Savaitgalį – svarbūs transporto pokyčiai

Transportas

Liepos 16-18 dienomis, Klaipėdoje vyks net trys dideli renginiai, dėl kurių bus koreguojamos transporto eismas.

Nuo penktadienio 7 valandos iki sekmadienio paryčių dėl Aludarių šventės transportui bus uždaroma Bangų gatvė. Tai keis šia gatve važiuojančių autobusų trasas. 2 marštuto autobusai važiuos per Mokyklos ir Liepų gatves; 14A abiem kryptimis važiuos per Sausio 15-osios gatvę; 28 važiuos per Senamiestį (Tiltų, Liepų, Trilapio gatvėmis); 30 trasa prasidės ir baigsis Kūlių vartų stotelėje.

Šeštadienį dėl šv. Magdalenos nakties bėgimo bus uždarytas eismas Tiltų gatve ir šiaurine Pilies gatvės kryptimi. Todėl šeštadienį 22-24 val. į šiaurę autobusai važiuos per Bangų, Mokyklos, Liepų gatves; į pietus nuo 22 val. – per Naujojo sodo, Pilies, Sausio 15-osios gatves (praleidžiamos Senamiesčio ir Turgaus stotelės).

Dėl Vilties bėgimo sekmadienį 4-18 val. eismas bus ribojamas Tiltų, Liepų, S. Daukanto gatvėse ir viena puse Pilies gatvės (važiuojant šiaurės kryptimi). Dėl to į šiaurę autobusai važiuos per Bangų gatvę, Mokyklos gatvės tiltu, pro stotis ir Lietuvininkų aikštę.

Į pietus autobusai važiuos per Naująją Uosto, Pilies, Sausio 15-osios gatves.

9-ojo maršruto trasa iš esmės nesikeis, tačiau autobusas nestos šiaurės krypties Pilies, Teatro, Naujojo sodo stotelėse, nes į šiaurę eismas vyks tik viena kelio juosta ir stoti išleisti ar paimti keleivių ten nebus galima.

Taip pat sekmadienį 14A maršruto autobusas nebeužsuks į Senąjį turgų, abiem kryptimis važiuos Sausio 15-osios gatve.

3 Comments

  1. Bronė

    Kokia povelniu aludariu svente jei alaus daryklos net nera

    Reply
  2. Anonimas

    Šitokie nepatogumai!

    Reply
  3. Vydūne

    O kaip patekti reikės į namus Bangų 7. Ar ir lengvosios mašinos nebus praleidžiamos. Gal kas žino, kur reikia pasitikslinti

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Integruotiesiems maršrutiniams taksi – 6 metai

Antradienį sukanka 6 metai, kai į viešąjį Klaipėdos transportą kaip integruota jo dalis įsiliejo maršrutiniai taksi. Per tą laiką M5, ...
2024-04-16
Skaityti daugiau

Transportas

100 000 000-asis keleivis gaus dovanų metinį bilietą

Šį ketvirtadienį peržengsime reikšmingą simbolinę ribą – šimtamilijoninę kelionę naujojo elektroninio bilieto sistemoje. Po šio fakto turbūt jau ir nebederės ...
2024-04-08
Skaityti daugiau

Miestas

Klaipėdos šaligatviams tvarkyti šiemet skirs milijoną eurų

Klaipėdos savivaldybė skelbia, kad artimiausiu metu bus pradėti šaligatvių tvarkymo darbai Danės gatvėje, kitapusnetrukus po rekonstrukcijos atsidarysiančio Klaipėdos valstybinio muzikinio ...
2024-04-04
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This