Andrius Mamontovas žada nepamirštamą reginį

Kultūra

Andriaus Mamontovo koncertas „Vandenyje“ pademonstruos naujausios atviros muzikinės erdvės Klaipėdoje potencialą – šį šeštadienį, liepos 31-ąją, atnaujintoje Jono kalnelio teritorijoje vyksiantis renginys išsiskirs ne tik mieste dar neregėta žiūrovų tribūna, unikalia aplinka, bet ir garso bei apšvietimo sprendimais. Teigiama, jog šis pasirodymas žada dar nepajustus potyrius.

Koncerto scena – saloje, žiūrovai – susėdę į plūduriuojančias valtis ir vandens dviračius bei ant buvusių gynybinių pylimų, tūkstančiai žmonių ir ypatinga atmosfera. A. Mamontovas susirinkusiai publikai atliks geriausiai žinomas savo ir grupės „Foje“ dainas, todėl renginys primins legendinių „Foje“ koncertų dvasią.

Koncertą „Vandenyje“ apšildys grupė iš Berlyno „Alien Grace“, jos kuriama muzika primena roko ir soul muzikos stilių mišinį. Šiame kolektyve būgnininko poziciją užima atlikėjo sūnus, taip pat Andrius.

Dėl savo specifikos Jono kalnelis iš koncerto organizatorių pareikalavo neeilinių pastangų, geriausios įrangos ir nepriekaištingo darbo.

„Džiugu, kad organizatoriai ieško netradicinių sprendimų. Man dėl to specialaus pasiruošimo nereikia, bet apšvietėjams ir įgarsintojams tai turėtų būti tikras iššūkis. Tačiau šią vietą ypatinga pavers į koncertą susirinkę žmonės. Tikiuosi, kad jie vandenyje elgsis atsakingai“, – pranešime cituojamas A. Mamontovas.

Teigiama, jog tokio lygio įranga Klaipėdoje iki šiol dar nė karto nenaudota.

Koncerto pradžia: grupė „Alien Grace“ – 20.30 val.; Andrius Mamontovas – 21.30 val.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Rengiamasi Bastionų tilto ir gatvės statybai

Parengtas Klaipėdos savivaldybės tarybos sprendimo projektas dėl pastato Bangų g. 11 ir jo priklausinių bei iš privačių asmenų išpirktų garažų ...
2024-01-16
Skaityti daugiau

Svarbu, Veidai

Andrius Mamontovas: „Kūryba yra didžiausia laisvė“

40-mečio scenoje proga koncertų turą „Vienas“ po Lietuvą surengęs Andrius Mamontovas sako, jog viena iš neigiamų žinomumo pasekmių yra tai, ...
2023-12-16
Skaityti daugiau

Regionas

Andrius Mamontovas tikisi, jog nebepapiktins šilutiškių

Į koncertinį turą „Vienas“ išsiruošiantis Andrius Mamontovas teigia, jog tikisi ištaisyti kadaise padarytą klaidą. „Aš labai pasiilgau turo per Lietuvą. ...
2023-11-02
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This