„Ąžuolo” narių sąskaitoje – dvi pergalės vasaros meistrų čempionate

Sportas

Žiedūna Bielinienė, Klaipėdos miesto lengvosios atletikos sporto klubo „Ąžuolas“ pirmininkė
2021-08-03

Komentarų: 0

Baigiasi lengvaatlečių vasaros sezonas. Antri metai jis kitoks nei ankstesnieji. Žymiai sumažėjo varžybų. Neliko pasaulio, Europos čempionatų. Pasiruošti vasarai sezonui turėjo galimybę tik nedidelė dalis Klaipėdos m. lengvosios atletikos veteranų sporto klubo „Ąžuolas” narių.

Vilniuje vykusiame Lietuvos lengvosios atletikos 2021 m. vasaros meistrų čempionate įvairiose rungtyse varžėsi 62 dalyviai, iš jų penki latviai ir vienuolika mūsų klubo narių. Ankstesniais metais varžydavosi 300-400 dalyvių iš dalyvaudavo Latvijos, Estijos, Baltarusijos, Ukrainos.

Varžybose pasiekti 7 Lietuvos veteranų rekordai. Vieną iš jų pasiekė mūsiškė Natalija Gudauskienė (35-39 metų amžiaus grupė), numetusi 4 kg kūjį 41,1 m. Ji 1,5 m pagerino jai pačiai priklausiusį rekordą, kurį prieš tris savaites buvo pasiekusi varžybose Klaipėdoje.

Kkūjo rungties nugalėtoja Jadvyga Putinienė ir bronzos medalio laimėtoja Natalija Gudauskienė. Romualdo Jakučio nuotr.

„Ąžuolo” klubo nariai iškovojo pergales dvejose rungtyse, penkiose buvo antri ir šešiose treti.

Du aukso medalius iškovojo po sunkios traumos atsigaunanti pirmoji Klaipėdos olimpietė Jadvyga Putinienė. Ir labai džiugu, jog jai atsiranda pamaina – bronzos medalį pasiekusi Lietuvos rekordą savo amžiaus grupėje iškovojo mūsiškė Natalija Gudauskienė.

Sidabro (diskas) ir bronzos (ietis) medalius iškovojo Vytautas Zaniauskas.

Arūnas Andrijauskas sidabrą iškovojo metimų penkiakovės rungtyje ir buvo trečias disko metimo rungtyje. Lina Zaniauskienė pasipuošė sidabro medaliu šuolio į aukštį rungtyje ir iškovojo bronzą bėgdama 200 m ir šokdama į tolį. Sidabriniais tapo Danguolė Stonytė ieties metimo rungtyje ir Algirdas Petravičius šuolio į tolį rungtyje. Bronzą metimų penkiakovės rungtyje iškovojo Vladas Zaniauskas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Klaipėdiečiui - Europos čempionato bronza

Trečiadienį Torunėje (Lenkija) vykstančiame XIV Europos meistrų uždarų patalpų čempionato diene antrą medalį iškovojo Klaipėdos sporto klubo „Ąžuolas“ narys. Šįkart ...
2024-03-21
Skaityti daugiau

Sportas

Vytautas Milius - Europos čempionas

Sekmadienį Torunėje (Lenkija) prasidėjo XIV Europos meistrų uždarų patalpų čempionatas – EMACI 2024. Lietuvos rinktinėje yra ir septyni Klaipėdos sporto ...
2024-03-17
Skaityti daugiau

Sportas

Klaipėdoje lengvosios atletikos meistrai pasiekė devynis rekordus

Lengvaatlečiai iš Lietuvos ir Latvijos miestų ir miestelių susirinko į Klaipėdos lengvosios atletikos mokyklos maniežą užbaigti žiemos sezoną Lietuvos lengvosios ...
2024-03-14
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This