Albertas – baisiau už COVID-19*

Spyglys

Spyglys
2021-08-18

Komentarų: 7

Vienas iš naujosios Kretingos valdančiosios daugumos šulų Konstantinas Skierus, visokiausiais būdais kartu su savo bendraminčiais vis bandantis apkarpyti į opoziciją nustumto mero Antano Kalniaus personalą, trečiadienį sužibėjo naujoje šviesoje.

Kretingos meras trečiadienio vakarą pasidalino šio iškilaus politiko siūlymu, nuskambėjusiu tos dienos Savivaldybės ekstremalių situacijų komisijos posėdžio metu: „O gal mūsų komisija galėtų priimti tokį pasiūlymą, tokį sprendimą, kad tie kurie gyvena šiai dienai juodojoje zonoje, tai pavyzdžiui klaipėdiškiai, ir dirba mūsų savivaldybės teritorijoje, kad jie dirbtų nuotoliniu būdu, kad čia nevežtų to užkrato ir, kad nebūtume mes irgi juodojoje zonoje, kaip Klaipėdos miestas. Mano tai buvo toks pasiūlymas komisijai, kad Klaipėdos miesto gyventojai, kurie dirba Kretingos rajono savivaldybės teritorijoje, dirbtų nuotoliniu būdu. Čia nekontaktuotų su mūsų gyventojais“.

Kiek vėliau K. Skierus savo siūlymą sušvelnino bei pasiūlė apsiriboti tik Klaipėdoje gyvenančiais Savivaldybės administracijos darbuotojais, kurių, Spyglio duomenimis, yra netgi du. Vienas iš jų – ašaka naujosios valdančiosios koalicijos gerklėje Albertas Barauskas.

Komisija, matyt, netekusi žado dėl tokio genialaus, iš esmės kovidinę situaciją Kretingos rajone (penkta vieta nuo galo pagal sergamumą Lietuvoje) galinčio pagerinti pasiūlymo, jam pritarė.

Visgi Spyglys prognozuoja, kad tokios priemonės su Albertu susidoroti nepadės ir siūlo K. Skierui bei jo bendražygiams prisiminti, jog Kretingos rajone vis dar yra Dimitravo koncentracijos stovyklos likučiai. Tikriausiai tik ten galima sėkmingai atsikratyti tokiais veikėjais, nes anie tikrai yra baisesni ir už koroną.

*Šios rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite, Spyglio ir jo draugų bei konkurentų humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus. Rimtų dalykų ieškokite visose kitose „Atviros Klaipėdos” rubrikose.

7 Comments

  1. Nuomonė

    Čia normali ir aiški Spyglio rubrikai tinkanti publikacija. Jei kai kurie nepagaunat minties, nereiškia, kad niekas nepagauna. Nors didelė tikimybė, kad gali būti atvirkščiai: greičiausiai kai kurie komentuojantys labai gerai suprantate spyglio mintis, tik norėtumėte, kad jų nebūtų. Bakstelėjo kažkam?

    Reply
  2. Dėdė

    Spygly, tu tapai kažkokiu durneliu, atsifollovinu

    Reply
  3. Kamara

    Geras Kretingos liberalų ir konservatorių sprendimas – kovidą galime pritaikyti susidorojant su neįtikusias mero komandos nariais. Tegul mokosi Lietuva iš Kretingos konservatorių ir liberalų, kaip covidą panaudoti politiniui susidorojimui.

    Reply
  4. to Sėkmės

    tas pats ID, kur gynė Kongo prastumto prezidento buvusio nevykėlio patarėjo chebrą… Gerai SPYGLYS išjudino korupcijos lizdą

    Reply
  5. ?

    Spygly, apie ką jus čia?

    Reply
    • Ispudis

      Cia kai bandai mandravot ir galvoji, kad kieta bajeri suskelei, bet realiai tai nei juokinga, nei ka.
      Kazkaip sita chebra net nebeapsimetineja ,kad visai prastai.
      Toks pageidavimų koncertų portalas su asmeniniais sveikinimais uz sutartine kaina. Toks ispudis.

  6. Sėkmės

    Jau ne pirmą kartą skaitau jūsų straipsnius ir nesuprantu.
    Mano močiutė prieš mėnesį išmoko naudotis Facebook. Tai žinokit, geresnius straipsiukus parašo,turi skaitytojų.
    Gyvena Naujoj Akmenėj, aprašo aktualijas.
    O čia pas jus kažkokia draugelių uždara grupė, kurioje nebeaišku nei apie ką rašoma, nei kokiai auditorijai aktuali skleidžiama informacija.
    Vadinate save Atvira Klaipėda, o rašote apie kito rajono niekam nežinomus žmones, jų vidinius,tik jiems suprantamus kivirčus.
    Trūksta nuoseklumo, priešistorės ir elementaraus susivokimo, kas esate ar kuo savo portalą laikote.
    Lygiai tas būtų, jei viešam transporte bendrakeleiviams pradėčiau pasakoti apie savo kiemo kaimynus, pusbrolio vaikus, šunis ir kitas buitines smulkmenas. Nepažįstami žmonės pagalvotų, kad esu trenktas.
    Tai žinokite ir jūsų portalas vis dažniau panašiai atrodo.
    Neaišku nei apie ką, nei kam.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Koronavirusas

Savaitinis COVID-19 rodiklis Klaipėdoje padidėjo 125 proc.

Lietuvoje penktadienį buvo patvirtinta 18 naujų koronavirusinės infekcijos atvejų, iš kurių du žmonės susirgo antrą kartą. Klaipėdoje, kaip ir ketvirtadienį, ...
2024-04-20
Skaityti daugiau

Spyglys

Klaipėdos valdžia bando prisiimti svetimus nuopelnus*

Šį šeštadienį sukaks metai, kai uostamiesčio vairą perėmė dabartinė valdžia. Norėtųsi jai pasigirti laimėjimas, bet jų kaip ir nėra. Todėl ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

Koronavirusas

COVID-19 situacija Klaipėdoje atitinka Lietuvos vidurkį

Lietuvoje ketvirtadienį buvo patvirtinti aštuoni nauji koronavirusinės infekcijos atvejai – visi susirgę žmonės užsikrėtė pirmą kartą. Klaipėdoje naujų susirgimų nefiksuota. ...
2024-04-19
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This