Galimybių pasą bus galima pasiimti ir Nidoje bei Juodkrantėje

Regionas

Registrų centras praneša, kad ateinančią savaitę pradės įgyvendinti projektą, kurio tikslas – sudaryti daugiau galimybių asmenims, nesinaudojantiems elektroninėmis tapatybės atpažinimo priemonėmis (e. parašu ar e. bankininkyste), gauti Galimybių pasą. Projekto metu Registrų centro darbuotojai ketina atvykti į tas savivaldybes, kuriose nėra fizinių įmonės padalinių, ir sutartu laiku vietos gyventojams atspausdinti Galimybių pasą.

Rugsėjo 8-ąją Registrų centro darbuotojai Galimybių passus juo 9 iki 12 val. išduos Nidoje, Taikos g. 11-2, nuo 13 iki 16.30 val. – Juodkrantėje, Miško g. 2.

„Atsižvelgdami į poreikį ir gyventojų suinteresuotumą kartu su tam tikrų savivaldybių merais sutarėme padėti vietos gyventojams greitai ir patogiai gauti Galimybių pasą. Kitą savaitę ketiname pradėti vykti į tas savivaldybes, kuriose nėra Registrų centro padalinio, ir pagal iš anksto sutartą grafiką kviesime gyventojus atsiimti Galimybių pasą savivaldybės ar seniūnijos paskirtose patalpose. Tikimės, kad tokie vizitai
padės užtikrinti Galimybių paso sklaidą iki tol, kol nebus išplėstas išdavimo tinklas įtraukiant kitas institucijas ar įstaigas“, – pranešime cituojama Registrų centro Paslaugų valdymo direktorė Diana Vilytė.

Registrų centro darbuotojai ir nemokamai atspausdins Galimybių pasą visiems, kam jis priklauso, t.y. yra pasiskiepiję nuo COVID-19 ligos, ja persirgę, turintys pakankamai antikūnų ar turintys neigiamą mokamo PGR tyrimo rezultatą. Nurodytu laiku atvykusiems gyventojams tereikia su savimi turėti asmens tapatybės dokumentą.

Registrų centro specialistams sistemoje patikrinus duomenis ir įsitikinus, kad asmeniui priklauso Galimybių pasas jis gyventojams vos per kelias minutes bus atspausdintas ir įteiktas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Laiškai iš jūros, Svarbu

Burlaivininko užrašai: Klaipėdieti, plaukiam į Juodkrantę!

Klaipėda – miestas prie vandenų: Baltijos jūros, Kuršių marių ir Dangės upės. Gamta, geografija ir istorija vertė klaipėdietį lipti į ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

Regionas

Vykstantiems į „Žiobrines“ Neringoje - įvažiavimo lengvata

Šį savaitgalį Neringa organizuoja „Žiobrines“ ir kviečia leistis į kulinarinę kelionę po Kuršių neriją. Čia bus kepami ypatingai paruošti, ant ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

ELTA

Nidoje žada statyti uždarus teniso kortus

Nidoje planuojama statyti uždarą sporto centrą, pirmadienį pranešė Neringos savivaldybė. „Matome didžiulį poreikį patalpų, kuriose būtų galima aktyviai sportuoti šaltuoju ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This