Nidoje parduoda dalį apartamentų

Regionas

Šią vasarą po atsinaujinimo veiklą pradėjęs viešbutis „Nidos banga“ parduoda dalį apartamentų. Juos įsigiję savininkai turės galimybę poilsiauti patys ir prisijungti prie viešbučio „Nidos banga“ veiklos, kuris toliau rūpinsis šių apartamentų priežiūra, administravimu ir nuoma.

Iš viso parduodami 56 apartamentai dviejuose iš keturių viešbučio pastatų. Jų kaina – nuo 83 tūkst. eurų. Apartamentai parduodami su visa įranga ir baldais.

„Investuodami į viešbutį „Nidos banga“ turėjome net kelis projekto vystymo scenarijus ir plėtros planus. Stebėdami pasaulinę nekilnojamo turto rinką ir norėdami pritaikyti geriausią „atostogų namų“ pardavimo ir valdymo praktiką, nusprendėme Lietuvoje pristatyti naują investavimo į nekilnojamą turtą būdą. Šis naujas investicinis produktas labiausiai tinka smulkiesiems investuotojams, kurie yra pasirinkę saugią investavimo strategiją – pirkti gyvenamosios ar poilsio paskirties turtą, kurį ketina nuomoti ir galbūt kartais naudoti savo reikmėms. Tiek pasaulinės, tiek vietinės rinkos tendencijos rodo, kad nuotolinis darbas liks ilgam, o antrojo būsto paklausa taip pat auga, todėl pristatome Lietuvoje naujo tipo investiciją: galimybę turėti turtą Nidoje ir juo naudotis savo reikmėms tuomet kai reikia, o kitu metu – perleisti jo administravimą viešbučiui“, – pranešime spaudai cituojamas „Reefo“ įkūrėjas Karolis Aidulis.

Viešbučio „Nidos banga“ vadovas Eimantas Daukša pabrėžia, kad tokia investicija prie viešbučio veiklos prisijungę privatūs investuotojai ir patys galės naudotis viešbučio teikiamais privalumais.

„Į apartamentų nuomos ir administravimo paslaugą įtraukti tokie dalykai kaip kambarių tvarkymas, higienos priemonės ir net pusryčiai. Tai reiškia, kad tuo metu, kai savininkai nuspręs naudotis apartamentais savo reikmėms, jie gyvens kaip viešbutyje ir galės visą dėmesį skirti kokybiškam poilsiui be jokių papildomų rūpesčių”, – sako jis.

Neringos meras Darius Jasaitis tikisi, jog šis poilsio sezonas Nidoje bus dar ilgesnis nei praėjusiais metais.

„Stebime išaugusį vietinį turizmą, iš vietos verslininkų girdime, kad žmonės dirbti ir ilsėtis Nidoje ketina ir rudenį. Smagu, kad lietuviai iš naujo atranda gražiausius Neringos kampelius, o nuotolinio darbo galimybė suteikia progą čia užsibūti ilgiau ir atvykti ne tik vasaros atostogų metu”, – viliasi kurorto meras.“

Į besikeičiančius poilsiautojų įpročius reaguoja ir restoranų savininkai, „Bo House“ vadovas Andrius Emde šiais metais nusprendė restoranų žiemai neuždaryti.

2 Comments

  1. Saulè

    Sveiki, ar dar turite apartamentu

    Reply
  2. Inga

    Sveiki,
    Ar dar turite apartmentu?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Nidoje žada statyti uždarus teniso kortus

Nidoje planuojama statyti uždarą sporto centrą, pirmadienį pranešė Neringos savivaldybė. „Matome didžiulį poreikį patalpų, kuriose būtų galima aktyviai sportuoti šaltuoju ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

Neringos merą ir savivaldybės įmonės direktorių siekęs papirkti verslininkas nuteistas pagrįstai

Penktadienį Klaipėdos apygardos teismas, apeliacine tvarka išnagrinėjęs baudžiamąją bylą, atmetė teisiamojo 49-erių verslininko Tomo Petro Radiko iš Panevėžio apeliacinį skundą ...
2024-04-12
Skaityti daugiau

Koronavirusas

Per parą - vos 15 susirgusiųjų COVID-19

Trečiadienį Lietuvoje buvo patvirtinta 15 naujų susirgimų COVID-19, iš kurių du žmonės užsikrėtė antrą kartą, skelbia Valstybės duomenų agentūra. Klaipėdoje, ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This