Kyokushin karatė stovykloje – išbandymas ir ekstremaliu oru

Sportas

Kasmet vyksiančioje tarptautinėje Kyokushin karatė federacijos rengiamoje stovykloje „Lithuanian Kyokushin Karate Federation Summer Camp 2021“ dalyvavo ir aukštesnių diržų kvalifikacinius egzaminus laikė „Shodan“ mokyklos sportininkai ir treneriai.

Sportininkai stovykloje turėjo galimybę dirbti bei mokytis ne tik iš geriausių Lietuvos trenerių, bet taip pat ir iš svečių. Buvo galimybė išklausyti teisėjų seminaro bei jame pasikelti kvalifikaciją. Vyko seminaras su Lietuvos antidopingo agentūros atstove Kornelija Tiesnesyte.

Mokytojas iš Ukrainos, 5 DAN meistras Sergij Getmanskyij stovykloje vedė Master Class ir supažindino su geriausia Ukrainos karatė technika. Taip pat buvo atvykusi ir Europos karatė organizacijos (EKO) komisija – Jan Bülow (7 DAN) ir Remigiusz Karpiński (6DAN), kurie pravedė seminarą apie karatė technikos gilinimą nuo pagrindų bei japoniškų karatė egzaminų stiliumi.

Stovyklos pabaigoje sportininkai laikė aukštesnių diržų kvalifikacinius egzaminus. Treneriai Tautvydas Šniaukas ir Tomas Struopus apsigynė 2 DAN diržus, o Dovydas Martišius ir Matas Jonauskas – 1 DAN.

Treneriai jau daug metų veda treniruotes vaikams ir jaunimui bei yra išauginę nemažai Lietuvos ir Europos čempionatų prizininkų.

Technikos egzamino metu teko patirti išbandymą oru – lijo lietus, stadionas pasidengė purvu, o pats egzaminas truko ilgiau nei 2 valandas, tad sportininkams teko parodyti ryžtą, pademonstruoti žinias ir įrodyti, kad yra verti aukštesnio diržo.

Po technikos egzamino Dovydas ir Matas įveikė 30 kovų, o Tautvydas Tomas – net 40 kovų ir apsigynė aukštesnius 2 DAN ir 1 DAN diržus.

Rugsėjo 6-7 d. Karatė mokykla pradeda sezoną ir kviečia visus norinčius, mergaites ir berniukus, išbandyti šį kovos meną, sustiprėti, tobulėti bei susirasti naujų draugu. Treniruotės vyksta Kretingos rajone. Daugiau apie „Shodan“ – čia.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Klaipėdos vardas garbingai nuskambėjo karatė čempionate Olandijoje

Į tarptautinį jau daugiau nei 20 metų Olandijoje vyksiantį „Waterpoort cup” turnyrą Klaipėdos karatė mokykla „Shodan“ vyko itin kovingai nusiteikusi ...
2023-11-06
Skaityti daugiau

Sportas

„Shodan“ sportininkai iškovojo ir Europos auksą, ir kelialapį į pasaulio čempionatą

Antra Europos karatė kiokušin čempionato Vengrijoje diena buvo sėkminga Klaipėdos karatė mokyklos „Shodan“ kovotojams – net 4 iš jų lipo ...
2023-06-26
Skaityti daugiau

Sportas

Shodaniečiai Europos čempionatą pradėjo su visų spalvų medaliais

Debreceno mieste Vengrijoje prasidėjo Europos U20, U18, U16 karatė kiokušin čempionatas. Pirmą jo dieną jėgas išbandė visų amžiaus grupių kata ...
2023-06-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This