Kopoms sutvirtinti – savaitgalio talka pajūryje

Regionas

Pajūrio regioninio parko direkcija kartu su vietos bendruomenėmis ir akcijos „Darom“ organizatoriais šį savaitgalį organizuoja krantotvarkos talką Karklės kaime ir jo prieigose. Eroziniai židiniai bus tvirtinami žabų klojiniais ant Olando kepurės skardžio.

Aplinkos ministerijos nuotr.

Pasak parko direkcijos vadovo Dariaus Niciaus, pajūrio apsauginis smėlio kopagūbris gali išlikti tik nuolat atliekant kopų priežiūros ir tvirtinimo darbus. Akcijos dalyviai mokysis pinti tvoreles ir tvirtins kopas. Bus organizuojami ir kranto tvarkymo darbai.

Darbai prasideda penktadienį, jie tęsis ir šeštadienį. Akcijos dalyviai galės pasistatyti palapines parko teritorijoje. Ketinantieji nakvoti prašomi užsiregistruoti.

Aplinkosaugos organizacija „Mes Darom“ kviečia savanorius dalyvauti dvi dienas akcijos vietoje vyksiančiame nemokamame renginyje „Darom prie jūros“. Renginio programą galima rasti čia.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Talkininkai nepabūgo smarkaus vėjo

Trečius metus rengiama didžiausia kopų tvarkymo talka „Kopoms reikia tavęs“ nepaisant audringo vėjo šeštadienį sutraukė per du šimtus savanorių. Bendros ...
2023-10-07
Skaityti daugiau

Regionas

Kviečia tvarkyti kopas

Šį šeštadienį, spalio 7 d., 11 val., drauge su Mažosios Lietuvos saugomų teritorijų direkcija SBA grupė organizuoja gražią iniciatyvą – ...
2023-10-06
Skaityti daugiau

Regionas

Klaipėdos rajono keliams atnaujinti - 23 mln. eurų

Klaipėdos rajono savivaldybės investicijos į savo kelius – didžiausios Lietuvoje, tačiau tai – ne pabaiga, ir savivaldybė skelbia nežadanti mažinti ...
2023-09-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This