Doviluose įgyvendinami gyventojų norai

Regionas

Aktyviai balsavę ir rinkę dalyvaujamojo biudžeto projektus, Klaipėdos rajono gyventojai jau džiaugiasi pirmaisiais rezultatais. Gargždų mieste pastatytas geriamojo vandens fontanėlis, darbai prasidėjo ir prie pirmojo Dovilų karjero – čia įgyvendinamas projektas „Dovilų karjero pritaikymas rekreacinei, turizmo ir sportinei veiklai“. 

Doviluose atsirado pontoninis lieptas. Čia dar bus įrengta vaikų žaidimo erdvė, pastatyti suoliukai. Rajono savivaldybės nuotr.

Kartu su seniūnija savivaldybė įsigijo pontoninį lieptą, kuris prie karjerų atvežtas ir sumontuotas ketvirtadienį. Klaipėdos rajono Sporto centras nupirko ir vaikų žaidimų ir gimnastikos komplekso įrangą, ją planuojama sumontuoti iki spalio mėnesio pabaigos. Jau pagaminta ir 15 suoliukų, kurie bus pastatyti, kai bus įrengta vaikams skirta erdvė.

Poilsiautojai jau gali naudotis ir dviem biotualetais. Taip pat pasirašyta sutartis dėl laužavietės įrengimo. Per rudenį Dovilų seniūnija planuoja įgyvendinti aplinkos tvarkymo darbus – pjauti krūmynus, nendres, atvežti smėlio.

„Džiugu, kad projekto autorių norai sutapo tiek su už projektą balsavusių gyventojų norais, tiek su savivaldybės vizija plėtoti viešąją turizmo infrastruktūrą prie pirmojo Dovilų karjero. Ši vieta dėl savo geografinės padėties turi didelį potencialą išnaudojant gamtinius išteklius, yra mėgstama ne tik gargždiškių, bet ir svečių iš kitų rajonų. Ir toliau planuojame vystyti teritorijos tiek turistinį, tiek kultūrinį patrauklumą. Tad net neabejoju, kad naujai sutvarkytas paplūdimys taps dar didesne traukos vieta“, – pranešime spaudai pažymi rajono mero pavaduotoja Ligita Liutikienė.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Konsultacijos

Tyrimas: ką savo daugiabučiuose nori matyti gyventojai?

Dauguma Lietuvos gyventojų nori, kad jų daugiabučiuose namuose būtų įrengtos parduotuvės, kepyklėlės, sporto klubai ir klinikos. Ranka pasiekiamų paslaugų ypatingai ...
2024-03-25
Skaityti daugiau

Regionas

Doviluose įvykdyta žmogžudystė

Policija pranešė, kad antradienį, apie 17 val., Klaipėdos rajone, Doviluose, namo kieme kilusios konflikto metu 36-erių vyras mirtinai sužalojo septyneriais ...
2024-02-28
Skaityti daugiau

ELTA

Daugėja teigiančių, kad Lietuvoje reikalai gerėja

Eltos užsakymu atlikta reprezentatyvi apklausa rodo, kad daugėja tvirtinančių, jog reikalai Lietuvoje pastaruoju metu iš esmės krypsta į gerąją pusę ...
2024-01-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This