Jono kalnelyje – sporto šventė „Samurajaus kelias”

Sportas

Karatė mokykla „Shodan“ rugsėjo 4-ąją, šeštadienį, 14 val., kviečia visus į šeimos sporto šventę „Samurajaus kelias”, kuri vyks Jono kalnelyje.

„Mūsų siekis yra ugdyti Klaipėdoje sveiką, fiziškai aktyvią ir laimingą visuomenę. Šio nemokamo renginio metu svečiams bus suteikta galimybė iš arčiau susipažinti su Rytų kovos menais, filosofija bei su viena populiariausia sporto šaka Lietuvoje – karatė kiokušin. Kaip ir samurajai, drąsūs, garbingi kovotojai, taip ir karatė kyokushin yra kilę iš Japonijos. Masutatsu Oyama sukūrė naują karatė stilių – kyokushin, kuris reiškia „absoliučios tiesos kelią“. Šis stilius savo dinamika, dvasiniu grožiu bei praktiniu efektyvumu užkariavo milijonus mėgėjų širdžių ir iki šiol yra pati populiariausia karate sistema visame pasaulyje. Karate kyokushin mokymo programa suteikia visą spektrą galimybių: nuo sveikatinimo ir savigynos iki profesionalios sportinės karjeros ir aukšto meistriškumo lygio. Šio sporto renginio metu iššūkiu taps Samurajaus kelio įveikimas. Shodan komanda paruošė net 10 skirtingų rungčių, kurių metu galėsite patikrinti savo kūno bei charakterio savybes. Užduotys yra paremtos septyniais pagrindiniai samurajaus kodekso principais”, – rašo organizatoriai.

Pasak jų, visi renginio dalyviai bus apdovanoti prizais, o tie kurie užduotis atliks vikriai, stipriai, drąsiai ir nuoširdžiai, kaip tikri samurajai laimės papildomų prizų.

17.30 val. vyks „Shodan“ klubo sportininkų pagerbimo vakaras, kurio metu bus apdovanoti geriausi klubo sportininkai, dalyvaujantys respublikiniuose bei tarptautiniuose karatė turnyruose. Taip pat vyks karatė rungčiu – tamashiwari (lentelių laužymas) ir kata (kova su šešėliu) pristatymai, nuotaikingas trenerių pasirodymas ir žaidimai.

„Šis vakaras yra unikali galimybė ne tik pažinti karatė Kyokushin meną bet ir artimiau susipažinti su „Shodan“ mokyklos veikla, treneriais ir auklėtiniais. Pasikvieskite savo šeimą, draugus, kaimynus ir smagiai bei sportiškai praleiskite savaitgalį kartu su „Shodan“ karatė šeima”, – rašo organizatoriai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Miestas

Hanami šventė - su karate

Karate mokykla „Shodan“ kartu su Lietuvos kiokušin karate bendruomene dalyvavo Hanami šventėje. Šiais metais sakuros Lietuvoje pražydo beveik mėnesiu anksčiau ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Rengiamasi Bastionų tilto ir gatvės statybai

Parengtas Klaipėdos savivaldybės tarybos sprendimo projektas dėl pastato Bangų g. 11 ir jo priklausinių bei iš privačių asmenų išpirktų garažų ...
2024-01-16
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

Klaipėdoje - karatė technikos seminaras su pasaulio vicečempionu

Klaipėdoje surengta tarptautinė stovykla „Kyokushin Baltic Kata Camp“. Ją jau antrus metus iš eilės organizavo Klaipėdos karatė mokyklos „Shodan“ vadovas ...
2023-12-02
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This