„Radisson” pakeis „Mercure“

Verslas

Tarptautinis viešbučių tinklas „Accor“ plečia savo prekių ženklų portfelį Baltijos regione. Tinklas pasirašė sutartį su UAB „Ramusis pamarys“ dėl naujo „Mercure“ viešbučio Klaipėdoje.

Šaulių g. 28 esantis viešbutis, iki šiol buvęs „Radisson Blu”, šiuo metu yra renovuojamas ir taps „Mercure Klaipėda City“. Numatoma, kad pirmuosius svečius viešbutis pasitiks dar šių metų spalį.

Martyno Vainoriaus nuotr.

„Džiaugiamės galėdami išplėsti „Mercure“ portfelį Lietuvoje ir pristatyti šį viešbučių ir svetingumo sektoriuje pirmaujantį prekės ženklą Klaipėdoje. Naujasis viešbutis yra puikioje vietoje – netoli miesto centro, ramioje gatvėje. Vaizdingas uostamiesčio senamiestis ir centras suteikia puikią galimybę pažinti Lietuvos kultūrą ir tradicijas. Esame tikri, kad partnerystė su viešbučio investuotoju „Ramusis pamarys“ bus sėkminga tolesnei abiejų pusių plėtrai“, – pranešime spaudai pažymi Katarzyna Sławińska, „Accor Eastern Europe“ plėtros vykdomoji direktorė.

Tai antrasis „Accor“ projektas su „Ramiuoju pamariu“ – įmonė jau valdo „Mercure“ viešbutį Rygoje. Siekiant išplėsti bendradarbiavimą, šiuo metu rengiamas dar vienas naujas viešbučio projektas regione.

Naujasis viešbutis pasiūlys 74 patogius, modernius ir atnaujintus kambarius, restoraną su baru, poilsio zoną ir konferencijų erdvę.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Ką pasakoja archyvas, Svarbu

Mirtina nelaimė pakeitė Klaipėdos centrinę dalį

Klaipėdos regioniniame valstybės archyve saugomi dokumentai įrodo, jog biurokratų elgesys nepriklauso nuo santvarkos. Ir dabar neretai prireikia ir žmonių gyvybių ...
2023-07-15
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Per Martyno Mažvydo alėją nori paleisti transporto srautus

Per vienintelę Klaipėdos centre esančią pėsčiųjų gatvę – Martyno Mažvydo alėją pasiūlyta leisti transporto eismą, sujungiant jos perskirtą Juozo Karoso ...
2023-06-27
Skaityti daugiau

Miestas

Viešieji tualetai vis dar netapo grožio centru

Prieš trejetą metų buvo paskelbti privatizuotų tualetų, esančių skvere šalia Lietuvininkų aikštės, Šaulių g. 40A, griovimo ir perstatymo projektiniai pasiūlymai. ...
2022-05-30
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This